• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2023

20:48

Matić: Zvezda jeste favorit, ali verujemo u sebe i dobar rezultat

Starsportphoto

Fudbal

Matić: Zvezda jeste favorit, ali verujemo u sebe i dobar rezultat

Podeli vest

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić poručio je pred meč protiv Crvene zvezde u sedmom kolu Superlige, da je šestostruki uzastopni prvak države favorit, ali je dodao i da njegova ekipa veruje u sebe i dobar rezultat.

Derbi sedmog kola biće duel klubova koji predstavljaju Srbiju na međunarodnoj sceni, dvoboj ekipa koje su izborile plasman u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja.
Meč na Banovom brdu ujedno biće najbolja moguća provera za oba tima pred evropske izazove, s obzirom na to da crveno-beli narednog utorka gostuju Mančester sitiju na startu Lige šampiona, dok "brđani" u četvrtak igraju u Budimepešti protiv Ferencvaroša u prvom kolu Lige konferencija.

- Crvena zvezda je najbolji klub u Srbiji, dominantan prethodnih godina. Naravno, imamo naše želje i ambicije, verujemo u svoje kvalitete. Naš rival je u ulozi favorita, ima odlične domaće igrače, pokupili su sve najbolje u srpskom fudbalu. Takođe, stranci su ti koji prave dodatnu razliku. Pogledajte samo poslednji primer, platili su obeštećenje za igrača iz Južne Koreje pet miliona evra. Ali, ovo je igra 11 na 11, verujemo u sebe i u dobar rezultat - rekao je šef struke Čukaričkog.

Foto: Starsportphoto

 

Klub sa Banovog brda je tokom reprezentativne pauze odradio mini pripreme na Divčibarima, a u međuvremenu je dobio trojicu novajlija: Ognjena Vranješa, Lutera Vesla Singa i Sandeja Adetunđija.

- Što se tiče novajlija, jedini njihov problem što od juna nemaju takmičarsku utakmicu. Nisu imali ni treninge sa ekipom do odlaska na Divčibare, ali su to vrlo kvalitetni igrači. Potrebno im je malo vremena da dođu do željene forme - dodao je Matić.

Trener Čuke se nije složio sa mišljenjem da je meč protiv Zvezde od onih "u kojima ekipa nema šta da izgubi, ali može mnogo da dobije".

- Ovo je početak moje trenerske karijere, ali i dok sam bio igrač, nikad nisam razmišljao da je neka utakmica o onih u kojima nemamo šta da izgubimo. Moraćemo da budemo na maksimumu, da svaki igrač da sto odsto svojih mogućnosti, u tom slučaju imaćemo šansu za pozitivan rezultat. Biće teško, ali na velikim utakmicama se postaje veliki igrač - zaključio je Matić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija