• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

22.04.2024

13:57

Zvezdu ne brinu pretnje iz Humske! Crveno-beli se spremaju kao da će da se igra derbi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdu ne brinu pretnje iz Humske! Crveno-beli se spremaju kao da će da se igra derbi

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde, stručni štab u rukovodstvo najnormalnije se spremaju za predstojeći derbi u polufinalu Kupa, koji je planiran za sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum).

Žrebom je određeno da u ovoj fazi takmičenja branilac trofeja Zvezda dočeka na svom stadionu ekipu iz Humske. Međutim, kao što je Informer objavio, igrači crno-belih složni su u stavu da ne žele da igraju, pošto su ogorčeni na suđenje iz prvenstvenog derbija, koji je odigran u subotu. U toku dana, u Humskoj će biti održan još jedan sastanak, na kojem će rukovodstvo kluba pričati sa igračima.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa prošlog derbija

Na "Marakani" se ponašaju kao se ništa od ovog ne dešava. Jednostavno se spremaju za utakmicu kao i za bilo koju drugu, ne razmišljajući o stvarima koje nemaju veze sa terenom.

- Tim Zvezde je danas normalno imao trening, pripremaju se za Kup. Za dva dana će igrati protiv Partizana. Svesni su da je težak rival, a ulog je veliki. Iako Kup ne obezbeđuuje prohodnost ka Evropi ili nešto slično, stalo im je da osvoje trofej i podignu sopstveni rekord, jer niko nikad nije uspeo četiri puta da veže duplu krunu - kaže naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Slavlje igrača Zvezde ispred severa

Informacija da igrači Partizana ne žele da igraju utakmicu, ne tangira ih apsolutno.

- To ne bi trebalo preterano da nas nas zanima, jer je njihova stvar. Navijačli očekuju utakmicu, oba kluba su pustila karte u prodaju, svi se nadaju još jednom derbiju i stvarno bi bilo glupo da se ne pojave. Nema ni razloga da ne igraju, verovatno će postupiti kao pravi sportisti i izaći da se bore - zaključio je naš izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Luda kuća u Humskoj! Igrači neće da igraju, a klub prodaje karte za derbi!
Partizan

Luda kuća u Humskoj! Igrači neće da igraju, a klub prodaje karte za derbi!

Prema saznanjima Informera fudbaleri Partizana imali su juče sastanak sa stručnim štabom u kojem su jasno izneli stav da ne žele da igraju polufinale Kupa sa Crvenom zvezdom, ali to očigledno ne zanima upravu kluba, pošto su danas puštene u prodaju karte za predstojeći derbi na "Marakani" (sreda, 19.00 Arena premijum 1).

22.04.2024

12:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija