• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

22.04.2024

12:49

Luda kuća u Humskoj! Igrači neće da igraju, a klub prodaje karte za derbi!

ATA Images

Partizan

Luda kuća u Humskoj! Igrači neće da igraju, a klub prodaje karte za derbi!

Podeli vest

Prema saznanjima Informera fudbaleri Partizana imali su juče sastanak sa stručnim štabom u kojem su jasno izneli stav da ne žele da igraju polufinale Kupa sa Crvenom zvezdom, ali to očigledno ne zanima upravu kluba, pošto su danas puštene u prodaju karte za predstojeći derbi na "Marakani" (sreda, 19.00 Arena premijum 1).

Prodaja ulaznica za utakmicu za sektore namenjene navijačima Partizana (jug i zapad – Sektor 1), počela je danas, od 10 časova, javljaju iz Humske. 

 

 

 

 

Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, a za zapadnu 1.000  i to su jedini sektori koji navijači crno-belih mogu kupiti na blagajnama stadiona, kao i na prodajnom mestu Ticketline u TC Mercator.

Ipak, postavlja se pitanje ko je lud, a ko zbunjen i kakva je to ludnica u trofejnom srpskom klubu, kada uprava radi šta im je volja i ne osluškuje one koji se bore za dres voljenog tima na terenu.

- Igrači su bili vidno revoltirani dešavanjima na proteklom derbiju. Smatraju da su pokradeni i ma kako da su odigrali, izgubili bi. Takav tretman ih boli. Navijačli su došli da ih podrže, a u jednom momentu su im skandirali "Izađite napolje". Krivo im je što i tada nisu napustili teren i poručili su Duljaju da ne žele da igraju u sredu. On ih je podržao u odluci, rekavši im da ne želi d autiče na njihov stav - objasnio je naš izvor. 

Ostaje da se vidi da li će se igrači i stručni štab pojaviti u sredu na našem najvećem stadionu, jer ukoliko se stvarno ispostavi da Partizan neće da igra Kup, biće kažnjen. Preciznije, posebne kazne očekuju stručni štab i fudbalere, koji bi mogli da budu suspendovani. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 1 nedelju

Derbi je bio u potpunosti regularan. Oba pebala su bila ko kuća, a Marković je pravio faul nad Endiajeom koji je on izdržao na nogama i dao drugi gol. Sve čestitke na zasluženoj pobedi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija