• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2024

12:29

Budući pripadnici MUP i ministar Gašić učestvovali u akciji dobrovoljnog davanja krvi

MUP Srbije

Vesti

Budući pripadnici MUP i ministar Gašić učestvovali u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić učestvovao je danas u akciji dobrovoljnog davanja krvi u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i poručio da je ponosan na izuzetnu humanost koju su ovim gestom pokazali budući pripadnici MUP-a.

- Doniranje krvi je pravi čin plemenitosti, humanosti i solidarnosti i dobar primer kako možemo učiniti mnogo za druge kojima je pomoć potrebna. Ponosan sam na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji svakodnevnim radom brinu o bezbednosti i zaštiti života naših građana, a ova akcija je pokazala da su oni spremni da i na ovaj način pruže pomoć onima čiji su životi ugroženi - poručio je ministar Gašić.

 

Ovom prilikom, ministar Gašić razgovarao je sa rukovodstvom Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i sa polaznicama COPO Tamarom Banjac i Aleksandrom Radosavljević koje su, kako je ocenio, pokazale istinski primer humanosti i odgovornosti kada su u martu ove godine u Novom Sadu uspešno reanimirale osobu kojoj je pozlilo na ulici.

Ministar Gašić je poručio polaznicima COPO da je humanost sastavni i obavezni deo policijske profesije, kao i da je njihov današnji primer bio najbolji pokazatelj ove osobine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija