• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2024

12:28

Stanari Zemunskih kapija van sebe nakon što je pregaženo dete (3): Devojčica završila sa kopčama, ovako više ne može!

Shutterstock

Vesti

Stanari Zemunskih kapija van sebe nakon što je pregaženo dete (3): Devojčica završila sa kopčama, ovako više ne može!

Podeli vest

Stanari Zemunskih kapija do srži su potreseni nakon što je trogodišnja devojčica umalo u sredu stradala ispred zgrade, kada ju je pokosio automobil.

Devojčica je prelazila put sa bratom i roditeljima kada je tuda prošao automobil koji ju je "zakačio" i vukao nekoliko metara. Za volanom je bila žena koja je automobil zaustavila tek kada su otac i majka pojurili da spasu dete i izvuku ga ispod automobila, piše Telegraf.

Dete je zadobilo teške telesne povrede i više od deset kopči na licu. Niko ne sme da pomisli šta bi sa detetom bilo da otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola.

- Svi smo strahovali kada će ovako nešto da se dogodi. Svi se parkiraju na ulici, koja je dvosmerna i sve je nepregledno - priča za Telegraf Đ. D., stanovnik ovog naselja.

Foto: Shutterstock/Pixabay

 

Sagovornik kaže da je kod mesta gde se nesreća dogodila i dečji parkić, koji je uvek pun mališana.

- Naselje je, Bogu hvala, puno male dece, igraju se tu u parku, trče, dovoljan je samo sekund da neko istrči na ulicu. Neko je pričao kako bi park trebalo ograditi, što nije normalno. Bolje bi bilo da pauk prolazi i odnosi nepropisno parkirane automobile, kako bi vozači imali preglednost - kažu stanovnici ovog naselja.

Nakon ove nesreće ponovo se u naselju povela debata o postavljanju ležećih policajaca i to takvih koji bi ograničili vozače da ne mogu da idu brže od 20 kilometara na čas.

Stanari kažu da je neko predlagao i da se zahteva da ulice budu jednosmerne, ali misle da to ne bi rešilo problem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Automobil prešao preko deteta: Detalji nezgode u Zemunu
Hronika

Automobil prešao preko deteta: Detalji nezgode u Zemunu

Stravične povrede po licu zadobila je devojčica (3) koju je automobil pokosio u naselju Zemunske kapije u sredu oko 20 časova. S njom su u trenutku nesreće bili roditelji, a žena koja je vozila automobil nije ni primetila da je povukla dete dok otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola.

12.04.2024

11:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija