• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Moj_Beo_Grad Instagram

18.04.2022

14:55

NASTAVLJA SE SPECIJALNI RAT PROTIV SRBIJE! Posle dojava o bombama u avionima, sad su "meta" tržni centri!

printscreen instagram

Vesti

NASTAVLJA SE SPECIJALNI RAT PROTIV SRBIJE! Posle dojava o bombama u avionima, sad su "meta" tržni centri!

Podeli vest

Nakon gotovo svakodnevnih dojava o bombama na međunarodnim letovima "Er Srbije", pre svih na liniji Beograd - Moskva, nastavlja se specijalni rat pojedinih stranih službi protiv Srbije, tako što su na red došli tržni centri

Policija, kako nezvanično saznajemo evakuiše TC Galerija zbog sumnje da je postavljena bomba.

Jake policijske snage došle su na lice mesta kako bi bezbedno uspeli da isprazne prostorije tržnog centra. Oni će pretražiti da li se bomba zaista nalazi u prostorijama TC. 

Kako Informer saznaje, među posetiocima vlada blaga panika. 

Da učestale dojave o bombama nisu ni malo slučajne, objasnio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, goszujući sinoć u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink.

- I danas je pilot dobio dojavu o bombi, negde iznad Slovačke, ali je produžio dalje, zato što znamo da su dojave lažne. Znamo da dolaze od tajnih službi iz dve zemlje, jedna je iz EU, druga je Ukrajina - otkrio je predsednik.

On kaže da Srbija ne drži letove sa Rusijom zbog profita, i da strane službe stoje iza poziva o bombama na letovima Er Srbije.

- Sve ono što smo sitno zarađivali, mi to više nemamo. Mi imamo letove iz principa, zato što smo slobodarska zemlja, koja sama odlučuje. I ovi koji nam govore o krvavim rukama zbog toga što i dalje imamo letove poručujem "Sram vas bilo sve zajedno". I vas analitičare i lažove - istakao je predsednik.

- Jeste li vi ukinuli letove kada je 19 zemalja bombardovalo našu zemlju. Nama niko nije pomagao, niko. Ćutali ste kao zaliveni. Na današnji dan je ubijena mala Milica Rakić. Što jel to dete nije vredelo. Bratu Aleksi, i sestri koja je posle rođena, jel oni ne bi voleli da imaju sestru. Jel srpski život manje vredan? I mi to trpimo svaki dan - rekao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija