• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

13.12.2023

21:55

Veliki propust Slavice Ćukteraš: Odbila čuveni Prijin hit, ali i pesmu još jedne koleginice

Instagram/printscreen

Estrada

Veliki propust Slavice Ćukteraš: Odbila čuveni Prijin hit, ali i pesmu još jedne koleginice

Podeli vest

Slavica Ćukteraš je odbila da snimi dva velika hita, pa navela razlog zbog kojeg nije želela da otpeva te pesme.

Slavica Ćukteraš je skoro dve decenije prisutna na estradnom nebu, a tokom duge karijere snimila je veliki broj hitova, koji se i dan danas slušaju. Međutim postoje pesme koje nije želela da snimi, a veliki su hitovi danas.

Foto: Instagram/printscreen

 

Popularna "Zvezda Granda", priznaje da je do nje došao veliki hit Aleksandre Prijović, a reč je o numeri "Marš", sa Prijinog prošlog albuma, ali je Slavica odlučila da odbije ovu pesmu, te dodaje da joj je bila ponuđena i pesma Ivane Selakov, koju takođe nije želela da snimi:

Foto: ATA Images

 

- Odbila sam pesmu "Tek sad" koju je kasnije snimila Ivana Selakov. I numeru "Marš" koju je snimila Aleksandra Prijović. To je jako dobra pesma, ali ja nisam bila u tom raspoloženju. Definitivno je da je ne bih otpevala kao Aleksandra. Imam mnogo pesama u fioci koje čuvam. Uskoro će izaći jedna koju imam već jedanaest godina - rekla je Ćukteraš.

Pevačica se prisetila početka karijere kada je radila sa "Grand" produkcijom, pa otkrila da im nije bilo dozvoljeno da snimaju spotove, što je smatrala nepravednim:

- Nama Grand nije dozvoljavao da bismo svi bili jednaki. Sa ove tačke gledišta mislim da je to bio jedan njihov veliki propust koji oni ne osećaju, ali ja sada osećam jer nemam spotove iz tog perioda. Mnogo bi mi značilo za karijeru, ali i za sentiš - rekla je Slavica, prenosi Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija