• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Pink

29.10.2023

19:24

Ćerka Džeja Ramadanovskog progovorila zbog čega se porodica nije pojavila na premijeri trejlera za film "Nedelja"

Društvene mreže

Estrada

Ćerka Džeja Ramadanovskog progovorila zbog čega se porodica nije pojavila na premijeri trejlera za film "Nedelja"

Podeli vest

Pre par dana premijerno je prikazan prvi trejler filma o Džeju Ramadanovskom, "Nedelja", a premijera je planirana za 6. decembar.

Ono što je mnoge iznenadole je to da se porodica pokojnog pevača nije pojavila na događaj.

Sada je Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog Džeja, u "Premijera vikend specijalu" otkrila pravi razlog odustva sa događaja.

- Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Ja nisam ni znala kada će se to desiti! Koliko sam upućena to je bila prezentacija trejlera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali nismo znali kada. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma, i upoznati smo sa gotovo svim dešavanjima. pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Verovatno ćemo gledati predpremijeru takođe! Nadam se da će moj otac biti predstavljen verodostojno i baš onako kakav je bio - rekal je Marija na početku pa dodala:

Foto: printscreen/Instagram

 

- Mi kao porodica smo dobili scenario...ali nismo učestvovali u njemu... Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U fimu se obrađuje period do 1992.godine, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve - rekla je ona pa dodala kako pamti Džeja i koliko joj nedostaje i dalje:

- On je bio jako poseban čovek, drago mi je što je snimljen film o njemu....nadam se da će cela porodica biti zadovoljna, kao i on koji nas gleda sa neba. Nisam puno ispitivala o tatinom životu... Znam da je imao teško detinjstvo, da je bio u domu, da je upoznao Marinu tako što je otišao da joj proda jaknu, da nije želeo da se bavi pevanjem ... sve je to negde bilo predodreženo, da živi takvim životom, a da umre kao legenda - rekala je Marija pa dodala:

Foto: printscreen/Instagram

 

- On je bio jako veliki borac, nikada se nije žalio... Zbog njega sam naučila kako da idem kroz život. Uvek je bio radostan nikada nije pokazivao da mu je teško, da mu je loše i da mu nešto smeta. Svakaog dana mi nedostaje, svake nedelje, godine... evo sad ce još malo tri godine od kako nije sa nama, ali ja osećam i dalje kao da je tu! On kao da je i dan danas sa nama - rekla je ona i prokomentarisala mogući nastavak filma:

- Ako dođe do nastavka filma, ne znam koja bi glumica bi glumila mene. Mislim da ga ipak neće biti bar za sada. Ako do toga i dođe, ako baš bude trebalo, glumila bih i ja sebe... Ali se sa time ne bih šalila jer ja ipak nisam glumica - zaključila je ona!

Foto: printscreen/Instagram

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija