• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

22:12

Miloš Terzić surovo iskreno i moćno: Aleksić je ljubitelj Viole fon Kramon i ostalih lobista "nezavisnog" Kosova!

Zoran Sinko

Politika

Miloš Terzić surovo iskreno i moćno: Aleksić je ljubitelj Viole fon Kramon i ostalih lobista "nezavisnog" Kosova!

Podeli vest

Član Predstavništva Srpske napredne stranke - Miloš Terzić izneo je jasan stav o opozicionim pijunima koji čine sve kako bi unizili našu zemlju.

- Secikesa iz Trstenika jedan od najvećih ljubitelja Viole fon Kramon i ostalih lobista nezavisnog "Kosova", danas je uz tiradu bezočnih laži, za sve što su on i drugosrbijanski predstavnici bivšeg režima predali na tacni kosovskim Albancima, optužio Aleksandra Vučića za kojeg teroristi iz Prištine na čelu sa Aljbinom Kurtijem jasno tvrde da je najveći neprijatelj nezavisnost lažne države. Raduje Aleksića svaki napad na srpski narod i srpsku državu, ali i sve akcije Aljbina Kurtija i separatista iz Prištine, jer je to za Aleksića idealna prilika da se dodvori strancima i da pljune po sopstvenoj državi. Dok su nam gorele crkve, manastiri i svetinje i kada su nam ubijali narod 2004. godine ćutali su i Aleksić i njegov šef Dragan Đilas, isto kao što sada ćute pred Violom u Evropskom parlamentu, dok im ona drži predavanje i pojašnjava kako pitanje KiM nije unutrašnje pitanje Srbije i kako "Kosovo" zaslužuje članstvo u Savetu Evrope. Pritom u sve organizacije koje je naveo i u koje je protivpravno primljena lažna država zasluga je bivšeg režima i njihovih kadrova koji su im taj put trasirali, jer ih je za KiM uvek bilo baš briga - istakao je i nastavio: 

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Pogubna politika bivšeg režima dovela je do jezivih sporazuma Borka Stefanovića pomoću kojih su lopuže iz bivšeg režima poput Miroslava Aleksića pokušale da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti u čemu ih je sprečio srpski narod tako što ih je 2012. godine oterao na smetlište političke scene gde im je i mesto. Upravo su lopovski kadrovi G17 + poput Aleksića podupirali odluke koje su podrazumevale da se Srbija odriče svog suvereniteta na KiM i da poništava samu sebe.Trgovali su srpskim nacionalnim interesima tako što su izmeštali pregovore o KiM iz UN i prebacili ih na teren EU, a sa posledicama te pogubne i sumanute politike se upravo sada suočavamo. Na istom je zadatku Aleksić sa albanskim lobistima i to ne od juče, već od trenutka kada je njegov šef Mlađan Dinkić govorio da je borba za KiM "kolektivno ludilo i budalaština" - dočarao je u dahu i dodao: 

- E upravo iz takvog političkog šinjela dolazi i prvorazredni rasipnik Miroslav Aleksić poznat isključivo po tome što je od opštine Trstenik napravio porodični biznis uz pomoć kog je oštetio budžet iste, a narodne pare u to vreme, preko svojih fantomskih NVO trpao u svoje džepove, kako bi od sebe napravio najbogatijeg predsednika opštine u Srbiji. Za razliku od Aleksića koji je do skoro iz stranke Vuka Jeremića hvalio tog istog Aljbina Kurtija, Aleksandar Vučić se svim sredstvima bori protiv separatista i svim srcem je uz naš narod na KiM i u Republici Srpskoj, zbog čega ima apsolutnu i neprikosnovenu podršku srpskog naroda.Svakako Aleksić će morati da se zadovolji podrškom koju mu pružaju Šider, Šenah, Viola i Menendez, a na podršku našeg naroda može slobodno odmah da zaboravi - završio je izlaganje Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17