• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2024

19:31

Ubica iz Preljine se lečio na psihijatriji: Ispalio u žrtvu sedam metaka, osmim ga "overio"!

Informer/Facebook

Vesti

Ubica iz Preljine se lečio na psihijatriji: Ispalio u žrtvu sedam metaka, osmim ga "overio"!

Podeli vest

Odbegli Dejan Popović (43), koji se sumnjiči da je juče ujutru u Preljini ubio poznanika Maria Simovića (44), očigledno je trenutno u velikom strahu od krvne osvete s obzirom da je porodica ubijenog preduzetnika poreklom iz Crne Gore, gde je to vekovni običaj!

Kako Informer ekskluzivno saznaje iz istrage, Popović se mesec dana pre zločina lečio u jednoj psihijatrijskoj ustanovi, ali se sumnja da je likvidaciju Simovića veoma smišljeno isplanirao. Na to prvenstveno ukazuje činjenica da je u žrtvu ispalio čak osam projektila!

- Svi koji poznaju Popovića smatraju da je zločin temeljno i promišljeno realizovao. Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je u žrtvu ispalio ukupno osam hitaca, četiri u grudi, tri u leđa, dok ga je poslednjim metkom 'overio' u glavu. Sada je, međutim, u paničnom strahu - otkriva naš sagovornik iz istrage.

Malo pre ove informacije jedan ugledni čačanski advokat otkrio je za naš portal da ga je prošle noći pozvao Popović i da je od njega navodno tražio informacije o načinu i uslovima predaje policiji.

Advokat, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da ga je savetovao da se istog časa preda, što on odbija:

- Popović se u ovom trenutku užasno plaši osvete i to je razlog zašto se krije. Rekao sam mu da je za njega svakako najbolje da se preda. Više detalja tog razgovora vam ne mogu reći, prvenstveno zato što još uvek nisam njegov zakonski branilac. Ne znam gde se on trenutno nalazi, ali mi je rekao da je silno je uplašen za svoj život.

Osumnjičeni Popović je juče ujutru, nakon pucnjave u krugu Simovićeve firme "Marteks" u Preljini, pobegao i policija za njim od tada intenzivno traga. U kasnim popodnevnim satima se pojavila informacija da se ubio, što se kasnije ispostavilo kao netačno. 

Neraščišćeni računi

Odbegli ubica je, prema tvrdnjama svedoka, odranije bio u sukobu sa Simovićem pa ga je pozvao da porazgovaraju u njegovoj kancelariji. Međutim, u jednom trenutku je potegao pištolj i izrešetao ga.

Prve informacije iz istrage ukazuju da je motiv zločina osveta i da je Dejan bio ubeđen da mu je Mario, zbog nekih neraščišćenih računa, podmetnuo požar u njegovoj firmi za tehnički pregled vozila koja je posle zločina zakatančena.

Prema drugoj verziji, posvađali su se zbog vlasništva nad neka dva ara placa. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 1 nedelju

Porodica kamatasa i bitange iz CG ??? Ma za ne verovati ???? Pa sto ne ostadese u njihovoj krsnoj CG, nego dosli u Srbiju da se kurce ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću
Politika

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću

Ispitivanjem svedoka tužilaštva, pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini, nastavljeno je suđenje Slađanu Trajkoviću koga Specijalno tužilaštvo tereti za navodni ratni zločin počinjen nad civilnim stanovništvom u periodu od 1998. do 1999. godine u opštini Vučitrn.

07.05.2024

10:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija