• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, Tanjug

27.04.2024

06:48

Danas promenljivo oblačno, ali toplije! Od ovog datuma se očekuju pljuskovi sa grmljavinom - kakvo nas vreme čeka za praznike?

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Društvo

Danas promenljivo oblačno, ali toplije! Od ovog datuma se očekuju pljuskovi sa grmljavinom - kakvo nas vreme čeka za praznike?

Podeli vest

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplije. Duvaće slab vetar, promenljiv.

Najviša dnevna temperatura biće oko 19 stepeni Celzijusa. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće slab do umeren, jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 8 do 10 C, a najviša dnevna oko 23 C. Do srede će biti pretežno sunčano i sve toplije sa maksimalnom temperaturom oko 28 C, a početkom sledeće sedmice i vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom.

Od četvrtka, 2. maja, očekuje se promenljivo oblačno, sa češćom pojavom prolazne kiše ili pljuskova sa grmljavinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija