• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

24.04.2024

10:07

Da li je ovo realno? Kvota na Zvezdu dramatično pala, ovako nešto se ne pamti u istoriji derbija (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Da li je ovo realno? Kvota na Zvezdu dramatično pala, ovako nešto se ne pamti u istoriji derbija (FOTO)

Podeli vest

Crvena zvezda je ogroman favorit u današnjem polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana, a kladionice čak veruju da će ekipa Vladana Milojevića bez većih problema ostvariti trijumf i plasirati se u finale drugog po važnosti takmičenja u državi.

Crveno i crno-bele danas (19.00, Arena 1 premijum) na "Marakani" igraće polufinalni meč nacionalnog Kupa, a bukmejkeri nemaju nikakvu dilemu koja od ove dve ekipe ima ubedljivu prednost pred novi okršaj. Kvota da će Crvena zvezda slaviti iznosi oko 1,40, što nijednom nije bio slučaj ove sezone, a teško da je slično bilo i u prethodnim godinama.

Foto: Starsportphoto©

Detalj sa prošlog derbija

 

Bukmejkeri su na remi odredili koeficijent 4,40, a na pobedu crno-belih čak 7,25! Da li je to realno ili ne, pokazaće današnji meč, mada su izabranici Igora Duljaja u dva od tri derbija ove sezone demantovali bukmejkere i uspevali da izbegnu poraze, čak i kada su unapred bivali otpisani.

Recimo, pred nedavni derbi na "Marakani", koji je dobila Crvena zvezda, kvota na pobedu domaćina bila je oko 1,45, ali u pitanju su bili poslednji sati pred početak meča. Pre toga, kvote su išle od 1,55 pa najviše do 1,65, ali sada je 1,40 sa tendencijom daljeg pada, što znači da se gostima iz Humske daju vrlo male šanse da mogu u finale.

Foto: printscreen flashscore

Kvote pred derbi

 

Ostaje da se danas od 19 časova na terenu vidi da li će i na koji način ovakve prognoze uticati na aktere susreta. Da li će Zvezda opravdati ulogu velikog favorita i lakše nego u prošlom derbiju savladati crno-bele? Ili će proraditi inat kod igrača Partizana, koji će verovatno dati sve od sebe da razuvere i kladionice i stručnjake, koji veruju da je daleko slabiji i da nema šansi protiv večitog rivala?

Podsetimo, crveno i crno-beli ove sezone odigrali su tri večita derbija u prvenstvu Srbije. Prvi je dobio Partizan u Humskoj sa 2:1, drugi, odigran na "Marakani" završen je rezultatom 2:2, a treći, odigran prošle subote takođe na najvećem srpskom stadionu, dobila je Crvena zvezda sa 3:2, ali nakon mnogo kontroverzi i po mnogima sumnjivih sudijskih odluka.

Partizan zbog toga nije želeo da nastupi na današnjem meču, a tek sinoć doneli su odluku da ipak izađu na teren.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija