• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.04.2024

14:31

Slavna glumica rasprodaje stvari! Evo zašto se Šenon odlučila na ovaj drastičan korak

Shutterstock, profimedia

Showbiz

Slavna glumica rasprodaje stvari! Evo zašto se Šenon odlučila na ovaj drastičan korak

Podeli vest

Holivudska glumica, koja se godinama bori sa opakom bolešću rešila je da preduzme određene korake i svojoj majci pre smrti ispuni jednu želju.

Proslavljena glumica Šenon Doerti (52) koja se već godinama hrabro bori sa karcinomom dojke, nalazi se u poslednjem, četvrtom stadijumu bolesti. Nedavno je govoreći u podkastu "Hajde da budemo jasni" rekla, da upravo zbog toga prodaje i poklanja svoj nameštaj.

Foto: Profimedia

 

Šenon je navela da pokušava da na sve načine olakša stvari svojoj majci Rozi Doerti, u slučaju da ona umre.

 

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama ,  znam da će joj biti teško ako umrem pre nje - rekla je glumica, pa dodala:

- Pošto će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari kojima bi trebalo da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja - rekla je glumica. 

Ona je otvorila dušu o svojoj smrtnosti i rekla da zna da njoj bliskim ljudima nikad neće biti lako da govore o toj mogućnosti, ali da ona mora da misli o tome. 

 

 

Doerti, koja je glumila Brendu Volš u hitu Foksa od 1990. do 1994. godine, rekla je da je njena sklonost ka kupovini antikviteta rezultirala ogromnom kolekcijom nameštaja i da ju je "žalostilo" što čame u skladištu.

- Ja ne uživam u tome i drugi ne uživaju, i da li meni zaista treba nešto od toga? Da li treba da imam tri trpezarijska stola? - kazala je glumica.

Zvezda serije "Čari" planira da rasproda neke stvari kako bi prikupila sredstva za putovanje sa svojom majkom.

Foto: Instagram prinstcreen

 

- Ne treba mi ovo, ne donosi mi baš veliku radost, ali ono što mi donosi veliku radost je da vodim mamu na mesta na koja je oduvek želela da ide.

Šenon je rekla da odmor koji planira, finansiran prodajom pomenutih stvari, neće smanjiti novac koji planira da ostavi svojim najmilijima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija