• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2024

15:15

M:tel na Mostarskom sajmu privrede: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

M:tel promo

Društvo

M:tel na Mostarskom sajmu privrede: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Podeli vest

Kompanija m:tel dio je 25. Sajma privrede u Mostaru u okviru kojeg će do 20. aprila predstaviti najmodernija rešenja za poslovne korisnike pred 800 izlagača iz više od 30 država sveta.

 Svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma prisustvovala je i generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan, koja je poručila da je m:tel kao deo Telekom Srbija grupe ključan partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana.

Foto: M:tel promo

 

„Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor velikog dela korisnika u zemljama regije u kojima poslujemo jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija. Izuzetno smo zadovoljni što kao najveća srpska investicija u BiH beležimo uspešne rezultate iz godine u godinu, i što korisnicima možemo ponuditi najkvalitetniju mrežu i rešenja koja će njihove biznise postaviti na svetski nivo“, rekla je Trivan i podsetila da je m:tel u 2023. godini verifikovan kao najbolja mreža u BiH od strane dva međunarodna revizora.

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posetila je i Nacionalni paviljon Srbije, gde je dočekala delegaciju koju je predvodio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u okviru kojeg je 26 kompanija iz različitih sektora predstavilo svoju ponudu i mogućnosti regionalnog povezivanja. 

Foto: M:tel promo

 

Izložbenu postavku kompanije m:tel posjetili su Andrej Plenković, premijer Hrvatske koja je i zemlja partner ovogodišnjeg sajma i Borjana Krišto, predsedavajuća Savjeta ministara Bosne i Hercegovine koji su se upoznali sa poslovanjem i rezultatima m:tel-a.

ICT rješenja po mjeri vašeg biznisa

U izložbenom delu kompanije m:tel, koji se nalazi u paviljonu 2 Mostarskog sajma, posetioci će moći pogledati najnovije uređaje vodećih brendova telefona i druge opreme, te se kroz B2B susrete upoznati sa ICT rešenjima m:tel-a kao i mogućnostima njihove implementacije u sopstvene biznise.

Foto: M:tel promo

 

„Fokus B2B susreta sa potencijalnim korisnicima naših ICT rešenja biće na Smart home i building rešenjima koja su namijenjena prvenstveno investitorima koji grade nove stambene objekte i vlasnicima stambenih prostora kao krajnjim korisnicima Smart Home rješenja. Raduju nas razgovori i sa predstavnicima lokalnih zajednica kojima možemo postati siguran tehnološki partner kroz Smart City rešenja, koja objedinjuju nadzor komunalne infrastrukture u jednom gradu“, rekao je Vladimir Orlović, direktor Sektora za analitiku i prodaju poslovnih rešenja kompanije m:tel.

Mostarski sajam privrede po broju izlagača i posetilaca, najznačajnija je i najveća sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija