• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

12:00

Ne znate vi kako je u zatvoru! Beker izribao razmažene tenisere

AP Photo

Tenis

Ne znate vi kako je u zatvoru! Beker izribao razmažene tenisere

Podeli vest

Boris Beker, legendarni nemački teniser, a danas trener Holgera Runea, kaže da mu je smešno kada teniseri kukaju, jer ništa ne može da se potredi sa zatvorom.

Bivši šampion Vimbldona odslužio je osam meseci kazne zbog prikrivanja imovine i pozajmica vrednih skoro tri miliona evra u nameri da izbegne otplatu dugova.

On je u aprilu 2022. godine osuđen na dve i po godine zatvora pošto je proglašen krivim po četiri tačke optužnice prema Zakonu o nesolventnosti. Kazna mu je smanjena, pa je odlužio samo osam meseci. Često je pričao o teškim momentima koje je doživeo, čak je i strahovao za život pošto je bio okružen kriminalcima.

Danas kaže da je sve smešno kada se poredi sa mesecima kada je bio iza rešetaka.

- Kada čujem da se igrači žale na treninge, uslove na terenima, hranu, pritisak na brejk lopti -  smejem se. To je ništa u poređenju sa zatvorom. Nikada to neću zaboraviti - kazao je Boris Beker za L'Ekip.

 

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

 

 

U zatvoru je Nemac sa dilerima droge, silovateljima, trgovcima ljudima.

- Ko kaže da život u zatvoru nije težak, ja mislim da laže... Bio sam okružen kriminalcima, dilerima droge, silovateljima, trgovcima ljudima, opasnim ljudima. Svaki dan se borite za opstanak. Odmah se morate okružiti s teškim momcima, kako bih ih ja nazvao, jer vam je potrebna zaštita. Ako mislite da ste bolji od svih ostalih, onda gubite. Nema veze što sam bio teniser, jedina valuta koju imamo unutra je naš karakter i ličnost. To je to, nemaš ništa drugo. U početku nemate prijatelje, bukvalno ste sami i to je najteži deo, morate zaista pogledati u sebe svoje kvalitete i svoje prednosti, ali i svoje slabosti - otkrio je Beker pre nekoliko meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija