• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

25.04.2024

15:43

Moćna poruka Brazilca: Saldanja se oglasio posle poraza u Kupu

Starsportphoto

Partizan

Moćna poruka Brazilca: Saldanja se oglasio posle poraza u Kupu

Podeli vest

Fudbaler Partizana Mateus Saldanja (24) prvi je igrač iz tabora crno-belih koji se oglasio nakon poraza u polufinalu Kupa od Crvene zvezde (2:0).

Klubu iz Humske ovo je bila jedina realna šansa da se domognu trofeja, prvog posle 2019. godine, kada su takođe osvojili Kup. Eliminacija ih je dotukla i sinoć su svi izabranici Igora Duljaja posle utakmice otišli u autobus, ne progovorivši ni reč sa novinarima.

Ni danas se niko nije oglašavao, a onda je Saldanja rešio da prekrši zavet ćutanja. Obratio se preko instagrama porukom.

Foto: Starsportphoto

 

"Daleko od svega što bi moglo da me podseća na prošlost. Gledamo napred, visoko podignute glave, mi smo jaki" napisao je Saldanja. 

Brazilac je od početka sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca crno-belih. Odigrao je u svim takmičenjima 30 utakmica i dao 17 golova uz pet asistencija. Ovog proleća više je bio van terena, nego na terenu zbog povrede. U utakmici protiv Crvene zvezde u Kupu proveo je u igri 18 minuta, ali nedovoljno da nešto promeni. 

Partizan zaostaje za Crvenom zvezdom deset bodova i jasno je svima u Humskoj da od titule nema ništa ni ove sezone. 

Пласман обезедио Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija