• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

25.04.2024

14:27

Rodić: Stavljena je tačka na ko je bolji - Zvezda ili Partizan

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Rodić: Stavljena je tačka na ko je bolji - Zvezda ili Partizan

Podeli vest

Pokazali smo da je Crvena zvezda bolja od Partizana, kaže levi bek crveno-belih Milan Rodić. U poslednjih mesec i po dana odigrana su tri derbija, od čega poslednja dva u pet dana, i dva puta je ekipa sa "Marakane" slavila.

Rodić veruje da je ovim stavljena tačka na polemike ko ima najbolji tim u Srbiji. 
- Pobedili smo večitog rivala dva puta u razmaku od nekoliko dana i jasno stavili tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa. Mislim da smo i prvi prolećni derbi zaslužili da pobedimo, ali sve je to fudbal. Ipak, sad je sve došlo na svoje i sa deset bodova prednosti čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa Srbije. Pred nama je još sedam utakmica, i cilj je da svaku pobedimo. Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sada smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu. Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti veoma zahtevna utakmica, kako u nedelju, tako i 23. maja - rekao je Rodić.

Foto: Starsportphoto

Rodić sa saigračima

Prema njegovim rečima, u poslednjem derbiju u Kupu ključ pobede bio je u dva brza gola. 
 - Presudila je koncentracija, timski duh i potom veća sigurnost u završnici, u odnosu na prethodna dva derbija. Sada smo iz prve dve prilike postigli dva pogotka, i to je model kojim bi trebalo da se vodimo i u narednim utakmicama. Uspeli smo potom da održimo kontrolu utakmice i da se zasluženo plasiramo u finale Kupa. Cilj je jasan, želimo četvrtu duplu krunu u nizu i smatram da imamo kvalitet za to. Verujem i da su navijači zadovoljni načinom na koji igramo. Hvala im za sjajnu podršku na prethodna dva derbija, ali i na svim drugim utakmicama - zaključio je Rodić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija