• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

25.04.2024

09:59

Bomba u Humskoj! Partizan kreće po Ivića, sastanak u Solunu

Starsportphoto, Beta

Partizan

Bomba u Humskoj! Partizan kreće po Ivića, sastanak u Solunu

Podeli vest

Bomba u Partizanu, svim snagama na Vladimira Ivića (46)! Čelnici Partizana doneli su odluku da pokušaju da dogovore dolazak trenera Vladimira Ivića u Humsku, kako bi nasledio Igora Duljaja na klupi crno-belih, ekskluzivno saznaje Informer.

Bivši igrač crno-belih, a danas uspešan trener mnogobrojnih klubova trenutno je bez posla i nalazi se u Solunu, gde i živi sa porodicom. Nekoliko razgovora sa njim je već obavljeno, a u ime Partizana u Grčku bi trebalo da ide bivši sportski direktor Ivica Iliev. Prema rečima našeg izvora, obe strane su zainteresovane za saradnju, tako da će razgovor biti baziran na detaljima, planovima i onom što se od Ivića očekuje ako dođe u Partizan.

- Iliev i Ivić su privatno jako dobri. Zbog toga će on da ide da priča sa njim. Uz to, Iliev poznaje ovu upravu, bio je godinama u klubu, sarađivao je sa ljudima koji vode Partizan i više puta je rekao da iako nije u klubu, pomogao bi im sve što može, a sada se namešta lepa prilika. Plan je da 5. maja otputuje u Solun i uživo priča naširoko sa Ivićem - objašnjava naš izvor.

Foto: profimedia

Vladimir Ivić

Kontakt je uspostavljen nedugo pošto se Ivić rastao sa Krasnodarom. U tom trenutku to je bilo više hipotetički, da li bi voleo jednom da vodi Partizan. Međutim, kako je vreme odmicalo, u Humskoj su bili sve ubeđeniji da ne žele da produže ugovor sa Igorom Duljajem, okrenuli su se ka Iviću i konkretno su mu ponudili da vodi Partizan. Prema našim saznanjima, ideja mu se dopala, jer je kao bivši igrač vezan za Partizan, a i profesionalno mu je izazovno.

- Ideja je da Ivić dobije odrešene ruke da izabere stručni štab i zajedno sa njim vodi ceo posao oko igračkog kadra. Dakle, imao bi autonomiju u radu i niko mu se ne bi mešao u posao. Naravno, biće mu ponuđena i adekvatna plata, recimo 500, 600 hiljda evra po sezoni i bonusi za trofeje odnosno plasman u neko od evropskih takmičenja. U Humskoj veruju da će uspeti da se dogovore - zaključio je naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Ivić i Nikola Žigić svojevremeno

Ivić je tokom karijere vodio PAOK, zatim Makabi iz Tel Aviva u dva navrata, Votford i Krasnodar. Bez posla je od 13. marta ove godine. 

Aktuelnom treneru Igoru Duljaju ističe ugovor na kraju sezone i sinoć je o tome pričao na konferenciji posle derbija. Rekao je da bi voleo da ostane u Partizanu, ali da nije siguran šta će se desiti. Međutim, sudeći po izjavi, deluje kao da je i sam svestan da će se rastati sa crno-belima na kraju sezone. 

- Moj status je pod znakom pitanje od prvog dana. Verujte da uopšte nisam opterećen tim, na ljudima iz kluba je da reše moj status. Najvažnije je šta ostavljam sledećem treneru, da li je reč o ekipi sa potencijalom. Ako pogledate startere iz polufinala, Kovačević ima 19 godina, Marković 24, Goh 22, Severina 23, Baždar 20. Ti momci imaju sadašnjost i budućnost, vreme će pokazati da li je to bio ispravan put. Kada bih se ja pitao, voleo bih da ostanem sa ovom ekipom.Da sam hteo, mogao sam pre dva meseca da potpišem ugovor, ali meni je važna reč, a ne papir - rekao je Duljaj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija