• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

25.04.2024

14:55

Svi na "Marakani" su gledali u nju! Razgolitila se žena Zvezdinog asa i zasenila sve! (FOTO)

printscreen

Crvena zvezda

Svi na "Marakani" su gledali u nju! Razgolitila se žena Zvezdinog asa i zasenila sve! (FOTO)

Podeli vest

Gde god da krene prelepa Šira Morag, supruga golmana Crvene zvezde Omrija Glazera, privlači veliku pažnju. Tako je bilo i sinoć na "Marakani" pošto je bodrila svog izabranika na večitom derbiju, na kojem joj je muž ostao nesavladan (2:0).

Uživa izraelski par u Beogradu, često objavljuju slike iz prestonice Srbije na svojim društvenim mrežama, a prelepa Šira modnim kombinacijama oduševljava sve!

Iako je sinoć bilo prohladno, atraktivna plavuša se razgolitila i sa šampanjcem u ruci pozirala na našem najvećem stadionu.

 

 

Privukla je  poznata izraelska modna blogerka, influenserka i dizajnerka brojne pogede, baš kao što to čini na košarkaškim utakmicama! Nedavno se Omri nije libio da je ljubi u dvorani i svima pokaže koliko je voli.

 

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Glazer je početkom sezone stigao iz Hapoel Ber Ševe kao želja tadašnjeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara i odmah mu je ustupljeno mesto prvog golmana ekipe slanjem Milana Borjana na pozajmicu u Slovan.

 

 

Kada je na klupu seo Vladan Milojević mnogi su pomislili da će to značiti povratak kanadskog reprezentativca među stative, ali nema dileme da se Izraelac pokazao kao i te kako kvalitetno rešenje za tu poziciju.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde  juče je u jednom trenutku je pohvalio golmane, ali nije znao da kaže hoće li Omri Glazer biti u Zvezdi i sledeće godine. 

- Volim sve momke i poštujem. Kao trener, voleo bih da svi moji igrači ostanu, ali to je nemoguće. U ovom trenutku ne razmišljam o tome. Omri je veliki profesionalac. Imam izuzetnog trenera Golmana Duleta Gašića i Nemanju Supića. Oni su zaslužni i za Borjana i mogu samo da im poručim da nastave tako da rade - rekao je Vladan Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija