• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.04.2024

11:19 >> 11:57

Bivši as Partizana za Informer: Suđenje je užasno, ali moramo da izađemo na derbi!

Starsportphoto

Partizan

Bivši as Partizana za Informer: Suđenje je užasno, ali moramo da izađemo na derbi!

Podeli vest

Kakav si ti to profesionalac ako ne izađeš na teren kada je teško i ne daš maksimum za klub, pita se Nenad Marinković, dete Partizana i nekadašnji prvotimac crno-belih povodom stava prvotimaca "parnog valjka" da ne žele sutra da igraju protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

"Parni valjak" bi trebalo sutra da gostuje na "Marakani" (19.00, Arena premijum 1), gde je u subotu poražen u 173. prvenstvenom derbiju rezultatom 3:2. Igrači i stručni štab kluba iz Humske revoltirani su suđenjem u ligaškom derbiju, kao i onom odigranom na stadionu "Rajko Mitić" pre mesec dana, pa su, kao što je Informer prvi pisao, zauzeli stav da ne žele da igraju sutra.

Juče se ekskluzivno za naš portal oglasio i trener crno-belih Igor Duljaj, koji je istakao da će se definitivno danas znati kako stoje stvari.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Nekadašnji prvotimac Partizana Nenad Marinković, koji danas radi kao skaut kluba iz Humske, naglašava da razume igrače, ali ih savetuje da izađu na teren i bore se uprkos nepravdi.

- Pravila se znaju, pa je jasno da bi igrači i klub bili kažnjeni. To je na kraju krajeva i normalno, ali ova situacija nije svakidašnja, niti normalna. Saosećam se sa njima nakon svega što se desilo na poslednjoj utakmici, ali igrači jednostavno moraju da igraju koliko god im bilo teško - kaže nekadašnji fudbaler Partizana.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Marinković apostrofira da i njemu teško pada celokupna situacija u kojoj se nalazi Partizan.

- Bilo je mnogo nepravdi na prošlom derbiju i u poslednje vreme uopšte. Evo i sada umesto nekoliko dana ranije da se zna ko će suditi utakmicu, dan uoči meča tek saznajemo - ljutito poručuje mlađi od braće Marinković.

Nekadašnji ofanzivac, međutim, kaže da će svim srcem biti uz fudbalere, drugare i stručni štab u sutrašnjem derbiju, jer je uveren da će oni na kraju ipak pristati da izađu na teren i odigraju najbolje što znaju.

- Punu podršku dajem igračima i treneru Igoru Duljaju i njegovim saradnicima i nadam se da će smoći snage da trijumfuju! Kakav bi to profesionalac bio ukoliko ne bi izašao na teren i dao maksimum za klub? Ponavljam, znam kako im je i sa čime se sve suočavaju, ali verujem u njih. Teško je dva puta pobediti isti tim za kratak period, a posebno kada je reč o derbiju! Nadam se da će nam se vratiti golman Jovanović, trebalo bi, dok je Kastiljo izrazio veliku želju da igra, pa očekujem da će i on pomoći - zaključio je Nenad Marinković


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savan

pre 1 nedelju

Sportski je prihvatiti poraz i okanitise traženje krivca u sucu,koji je pfofesionalno obavio svoj posao.I suci su ljudi koji mogu pogrešiti,kao futbaleri,koji sa pet metara nemogu ubaciti loptu u gol,pa što sa njima.Dakle prihvatimo poraz,prihvatimo odluke suca i sportski treba očekivati uspeh u drugoj utakmici

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija