• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

22.04.2024

10:47

Bura u Humskoj! Igrači Partizana složni u stavu: Ne želimo da igramo Kup!

Starsportphoto

Partizan

Bura u Humskoj! Igrači Partizana složni u stavu: Ne želimo da igramo Kup!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana imali su juče sastanak sa stručnim štabom u kojem su jasno izneli stav da ne žele da igraju polufinale Kupa sa Crvenom zvezdom, saznaje Informer.

Crno-beli su u subotu poraženi na "Marakani" 3:2 (1:1) u 173. većitom derbiju i nakon te utakmice bili su stava da ih je sudija Pavle Ilić oštetio. Utisak rukovodstva iz Humske je da je suđenje bilo tendenciozno u korist Crvene zvezde i poneseni tim osećajem nakon meča su saopštili da ne žele da igraju polufianle Kupa.

Duel u Kupu planiran je za sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum), takođe na "Marakani". Igrači Partizana imali su juče sastanak sa trenerom Igorom Duljajem i poručili su da ne žele da igraju. Prema rečima našeg izvora, bili su jednoglasni.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Partizana protestuju kod sudije na derbiju

- Igrači su bili vidno revoltirani dešavanjima na proteklom derbiju. Smatraju da su pokradeni i ma kako da su odigrali, izgubili bi. Takav tretman ih boli. Navijačli su došli da ih podrže, a u jednom momentu su im skandirali "Izađite napolje". Krivo im je što i tada nisu napustili teren i poručili su Duljaju da ne žele da igraju u sredu. On ih je podržao u odluci, rekavši im da ne želi d autiče na njihov stav - objasnio je naš izvor. 

Međutim, tu nije kraj. Moguće je da su iz uprave vruće glave poručili da neće igrati Kup, pošto žele još jednom da pšričaju sa igračima. Novi sastanak fudbalera, stručnog štaba. ali nekog od rukovodioca, najverovatnije generalnog direktora Miloša Vazure, očekuje se u toku dana.

Foto: Starsportphoto

Mateus Saldanja

- Niko iz kluba ne želi zvanično da se oglasi hoće li igrati ili neće, jer hoće još jednom da popričaju sa igračima. Verovatno će pokušati da ih ubede da ipak igraju, jer je to fer i sportski. U krajnjem slučaju, rukovodstvo je pomenulo da ne igraju Kup i nema pravo sad da se ljuti na igrače, koji su takođe stava da ne žele da igraju - zaključuje naš izvor.

Ukoliko se stvarno ispostavi da Partizan neće da igra Kup, biće kažnjen. Preciznije, posebne kazne očekuju i stručni štab i igrače, koji bi mogli da budu suspendovani. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa Ivanovic

pre 1 nedelju

Da, da da, sada su svi krivi i sudija i zvezda i navijači i fudbaleri ali je partizan kao sportsko društvo zaštićen kao bela mečka, Naime gde god u svetu god ekipa ne izdaje da odigra bilo koji meč, šalje se u niži rang takmičenja, nema igranja u evropi i dovidjenja, pogledajte englesku, nemačku i španiju i sve ćam biti jasno partizan ako ne odigra meč treća liga oduzimanje bodova i nema evrope, dosta je ucena sportskog društva partizan

Raka

pre 1 nedelju

podrška do sloma nakaradnih mafijaških sistema u Zvezdi i Partizanu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija