• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.04.2024

13:00

Bogdanović brutalno opleo po sudiji: Pokvaren je, doveden je da navlači...

Informer/Starsportphoto

Fudbal

Bogdanović brutalno opleo po sudiji: Pokvaren je, doveden je da navlači...

Podeli vest

Bivši fudbaler Rade Bogdanović žestoko je kritikovao sudiju Pavla Ilića nakon 173. večitog derbija (3:2).

Crveno-beli su na "Marakani" posle preokreta slavili sa 3:2, ali niko ne priča o utakmici i fudbalu neko sudijskim greškama. Mnogo bure diglo se posle meča, Partizan smatra da je oštećen, pa je čak najavio da u sredu (19.00) neće igrati utakmicu u polufinalu Kupa Srbije. 

Crno-beli su do 90. minuta imali prednost od 2:1, a nakon toga je usledio haos. Sudija je odlučio da se igra 15 minuta nadoknade, a Bogdanović kaže da je upravo to bio prelomni momenat, kao i gol Šerifa Ndiajea, posle duela sa Markovićem.

Ilić je pokvaren

- Dobra utakmica Zvezde vidi se da je Vladan Milojević posložio neke stvari u timu. Zvezda je bolja od Partizana, treba biti realan i reći. Stvorila je više šansi. Ima problem u završnici, ali je dala tri gola, jesu dva iz penala, ali je imala mnogo šansi kroz igru. Prvi penal je bio 100 odsto, greška zadnjih igrača u liniji. Prelomni trenutak se desio u 90. minutu kada je produžena utakmica 15 minuta kod 2:1 za Partizan. Nezapamćeno, 15 minuta kod 2:1... Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokvarenije stvorenje na kugli zemaljskoj, a ovaj sudija je u 90. minutu ponovo pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali mnogo pokvaren. On je istruiran, doveden je tu da drži sve pod kontrolom, da navlači, navukao je. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Imamo pas, igrača koji ima loptu, može da je odnese, da je skloni, iza njega nema remplovanja, nego Ndijaje ima kontakt. To je faul. To je bio presudan momenat utakmice koja je bila kvalitetna, dinamična i dođe neki čuvar u zatvoru, državni službenik i pokvari sve. Čovek je pokvari sve. Mi danas pričamo o njemu nesrećniku, a ne nekim lepšim temama. A dva puta je delegiran uzastopno. Koliko je kvalitetan u Libiji je sudio, u Libiji - rekao je za TV Prva Rade Bogdanović.

 

 

 

 

 

Foto: Starsportphoto

Svađa igrača Partizana sa sudijim Pavlom Ilićem

 

Upitan je zašto VAR nije reagovao drugačije, ako je bio faul.

- VAR ne sme da reaguje. Nisu oni slučajno delegirani. To se dobro zna - rekao je Bogdanović.

Nikola Antić je potom srušio Bukarija i poklonio crveno-belima preokret na "Marakani".

- To mora neki ekspert... Činjenica je da je metar i po van šesnaesterca nastao kontakt sa loptom Antića, da je proklizao i napravio faul. Šta se sada vrednuje... Vidite da ni u Evropi ne znaju pravila, a ne mi na Balkanu. 

Partizan neće da igra

Zvezdu i Partizan u sredu od 19 sati čeka novi derbi u polufinalu Kupa Srbije. Bogdanović je opet potkačio Zvezdu i sudiju Ilića.

- Očekujem da u sredu Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića opet za sudiju, to bi bio vrhunac moći i sile koju imaju.  Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne? Činjenica je da mu je napraviljena nepravda u 90. minut. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Ne verujem  da će se previše otvoriti svi. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou.

 

Foto: Starsportphoto

Neće da igraju! Fudbaleri Partizana složni

 

Fudbaleri Partizana imali su sastanak sa stručnim štabom na kojem su jasno izneli stav da ne žele da igraju polufinale Kupa sa Zvezdom.

Partizan mora da iga, jer ovo regularna država, prvenstvo. Nepravde će uvek biti. Fudbal se igra zbog navijača, oni moraju da izađu. Rečeno je to u afektu, nema od toga ništa - rekao je Rade Bogdanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 nedelju

Prokomentariši zašto Ovusu nije dobio drugi žuti i zašto nije prekinuta utakmica kada su grobari ubacili dimnu bombu u peterac Zvezde a oni dali gol. Ajmo malo o tim stvarima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija