• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2023

09:33

NBA as šokirao! Znaš koliko ću pi*ki dobiti posle ove utakmice!?

printscreen

NBA

NBA as šokirao! Znaš koliko ću pi*ki dobiti posle ove utakmice!?

Podeli vest

Američki košarkaš Gilbert Arenas nakon najboljeg meča u životu, prvi put je otkrio javnosti pikanterije iz svlačionice.

Više od 15 godina je prošlo od kako je odigrana jedna od najboljih i najzanimljivijih NBA utakmica, a američki košarkaš Gilbert Arenas do kraja života neće zaboraviti noć u kojoj je nadigrao legendarnog Kobija Brajanta.

U pobedi Vašingtona nad Lejkersima (147:141) Arenas je ubacio nestvarnih 60 poena uz osam skokova i osam asistencija, dok je Brajant brojao do 45, što nije bilo dovoljno za konačno slavlje.

Veliku važnost je taj susret imao za Vašington, navijači su bili u transu, ali pobeda nije mnogo zanimala kontroverznog Gilberta kojem su se neke druge stvari vrzmale po glavi.

Čim je trener Edi Džordan, ušao u svlačionicu i počeo da priča o pobedi, plejmejker koji je odigrao meč karijere objasnio je šefu struke da ga više zanima kako će zbog te partije profitirati na ljubavnom, odnosno sek*ualnom planu. 

Sa obzirom na to da se partija od 60 poena ne viđa se svaki dan, razvezao je jezik i niko mu to nije zamerio.

- Kasno sam ušao u svlačionicu i bio sam u fazonu 'Ljudi, postigao sam je*enih 60 poena i to protiv Kobija Brajanta'. Trener je rekao 'Pobedili smo ovaj meč', ali sam odgovorio 'Čoveče, zaje*i utakmicu! Znaš koliko pi**i ću dobiti zbog ove utakmice? - ispričao je junak čuvene utakmice odigrane  17. decembra 2006. godine u jednom podkastu.

Na pitanje da li bi radije imao pet prstenova ili 500.000.000 dolara, nekadašnji as opredelio se za novac.

Arenas (41) je u karijeri igrao za Golden Stejt, Vašington, Orlando, Memfis i Šangaj, a tri puta je igrao na „Ol star“ meču NBA lige. 

Biko je "nestašan dečko" van terena, a imao je suludo pravilo da će spavati sa svim devojkama Nika Janga koje mu se ne svide, kako mladi saigrač ne bi krenuo lošim putem. Imao je kockarske dugove zbog kojih je često nosio pištolj, a poznato je da je veliki fan srpskog asa Nikole Jokića. 

Iako smatra da je Srbin najbolji košarkaš posle Majkla Džordana, tvrdi da nikada neće biti zvezda.

- Jokić može da osvoji ovu ligu, ali to nikoga neće biti briga. Budimo iskreni. Žao mi je, ali Jokić neće da ode sa mesta gde je trenutno, odnosno neće da postane superzvezda. Ne radi ništa što deca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Jokić je sjajan, ali nije atraktivan.

Davne 2007. godine tokom pauze na All-Star utakmici, kad je grupa Elvisovih imitatora izvodila svoju tačku, Arenas je zakucao loptu probacivši je kroz noge, prethodno se odrazivši sa tramboline. Prema blogu NBA.com, Šakil O' Nil obećao je 100.000 dolara za Arenasovu dobrotvornu organizaciju "Zer0 2 Her0" ako to učini. Za svaki poen koji je postigao na domaćem terenu u sezoni 2006/07. odlučio je da uplati 100 dolara u dobrotvorne svrhe. Vlasnik Vizardsa Abe Pollin pridružio se i plaćao svaki poen na gostujućim utakmicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija