• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.02.2024

08:31

Kapa dole! Veliko srce Nikole Mirotića, posetio školu u Prizrenu (FOTO)

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarka

Kapa dole! Veliko srce Nikole Mirotića, posetio školu u Prizrenu (FOTO)

Podeli vest

Nikola Mirotić, košarkaš Olimpije, iskoristio je slobodno vreme i posetio Prizren.

Proslavljeni košarkaš koristi svaku priliku da pomogne srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, a sad je bio u poseti prijateljima u školi prizrenske bogoslovije.

"Košarkaš Nikola Mirotić je sa porodicom tokom dana posetio našu školu i sa učenicima učestvovao u nekim od njihovih dnevnih aktivnosti. Bila je ovo prilika i da se oproba u bacanju trojki", saopštila je Bogoslovija Prizren. 

Naravno, nije ovo prvi put da Mirotić pomaže našem narodu. Košarkaš Olimpije učestvuje u humanitarnim akcijama, što često javnost i ne sazna, jer želi da ostane anoniman. 

 

 

 

 

I prošle godine je pokazao da ima veliko srce kada je  uplatio čak 500.000 evra za lečenje malog Vukana Stoiljkovića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Finansijski je pomogao projektu "Božur za decu Orahovca“, a dok se Crna Gora borila sa koronavirusom, donirao je 50.000 evra kako bi građani dobili što bolje uslove za lečenje. Porodici Kojović iz Sjenice, koju čine otac Radoslav i njegovo šestoro dece, donirao je više desetina hiljada evra kako bi dobili krov nad glavom.

 

Foto: Starsportphoto

Nikola Mirotić

 

Košarkaši Olimpije u finalu Kupa nisu uspeli da savladaju ekipu Napolija, koja je pobedila sa  77:72. Nikola ove sezone prosečno beleži 16,7 poena, 5,4 skokova i po asistenciju i ukradenu loptu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija