• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

09.05.2024

22:08

"Majku su ti možda sahranili": Miljana i Bebica se svađali kao nikad do sada

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Rijaliti

"Majku su ti možda sahranili": Miljana i Bebica se svađali kao nikad do sada

Podeli vest

Žestok sukob bivših emotivnih partnera u "Eliti".

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica danas su započeli svađu koja je trajala satima i tom prilikom su jedno drugom izgovorili salvu teških reči. Kulićeva je optužila bivšeg dečka da je izgovorio strašne reči na račun njenog sina Željka:

Foto: Pink prntscreen

 

 

- Sina si mi psovao, ali ovog puta završavaš, umukni ljudi spavaju, ološu jedan raspali - odbrusila je Miljana.

- Ajde budaletino skloni se odavde, ideš za mnom, sad ću ja da te pošaljem u ludnicu. Što se plašiš, bolesnice? Taman da ti pobacam stvari dok si u pušionici - odbrusio joj je Bebica.

Foto: Pink prntscreen

 

 

- Tvoj teror više neću da trpim, od sad sve što budeš napravio da jedeš ima da ti pokvarim- rekla je Miljana.

- Ma ti nemaš više nikakav kredibilitet, pozdravi onu tvoju majku, možda su je već sahranili, a da ti ni ne znaš - rekao je Bebica.

Foto: Pink prntscreen

 

 

- Platićeš za sve ove reči što si mi izgovorio, samo čekaj trenutak - rekla je Miljana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija