• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

23:30

Mirotić: Olimpija je idealan klub!

EPA

Košarka

Mirotić: Olimpija je idealan klub!

Podeli vest

Novi član Olimpije iz Milana Nikola Mirotić danas je rekao da je to klub u koji igrači žele da dođu i da je po organizaciji najbliži klubovima iz NBA lige.

- Želeo sam klub sa potencijalom da dođe do Fajnal fora Evrolige. Nemamo šta da krijemo jer Olimpija zaslužuje da bude u vrhu Evrope. Razgovarao sam i sa bivšim igračima i dobio samo dobre informacije. Olimpija ima sjajne igrače, iskusne veterane, odličnog trenera, a takođe je i Milano i savršen grad za život, za moju porodicu, za moju decu  - rekao je Mirotić za klupski sajt. 

Bivši reprezentativac Španije ističe da je impresioniran organizacijom kluba. 

- Ovde sam deset dana i već sam impresioniran klubom, kako funkcioniše, koliko ljudi radi da bi vas doveo u poziciju da igrate najbolje. To je nešto najbliže NBA klubu koji sam video u svojoj karijeri. Ovo je klub u koji igrači žele da dođu - dodao je Mirotić.

Mirotić se osvrnuo na ponovnu saradnju sa Etoreom Mesinom, koji mu je bio trener u Realu na početku karijere, navodeći da je Mesina osoba za koju želi da se bori, takmiči i pomaže mu da pobede. 

- Želim da pobedim za njegov tim. Kad sam bio klinac koji je pokušavao da preživi u prvom timu Reala dao mi je šansu. Rekao mi je da vredno radim i da budem spreman za dan kad dođe prilika za igru. Dva meseca kasnije prilika je stigla i od tog trenutka sve je u mojoj karijeri krenulo uzlaznom putanjom. Uvek smo bili u kontaktu, viđali smo se i kad smo bili u NBA. Mislim da je on jedan od dva ili tri najbolja trenera ikada u Evropi. Imao sam osećaj da naš zajednički rad nije završen pa sam srećan što mogu ponovo da sarađujem sa njim - zaključio je 32-godišnji Mirotić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija