• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

22:32

Preokret! Mbape sad pregovara sa PSŽ o novom ugovoru!

AP PHOTO

Fudbal

Preokret! Mbape sad pregovara sa PSŽ o novom ugovoru!

Podeli vest

Fudbaler Pariz Sen Žermena Kilijan Mbape pregovara sa čelnicima kluba iz Pariza o produženju ugovora, prenose francuski mediji.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone.

Francuski mediji podsećaju da je najbolji igrač "svetaca" pre nekoliko meseci odbio da produži saradnju sa Pariz Sen Žermenom zbog čega je jedno vreme bio odstranjen iz prvog tima.

Mbape je saopštio čelnicima kluba da ne želi da produži saradnju, ali je istakao da će ostati u klubu do kraja sezone.

On je propustio jedan deo priprema za novu sezonu, a pre nekoliko nedelja, nakon što je Nejmar otišao u Saudijsku Arabiju, vraćen u prvi tim "svetaca".

Foto: Reuters

 

Mbape je tokom leta navodno imao ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije i Reala, ali je odlučio da ostane u Parizu.

"Ništa još nije dogovoreno, ali predstavnici igrača i Pari Sen Žermena razgovaraju o produženju ugovora. Najvažniji će biti uslovi produženja ugovora, kao i klauzula o odlasku iz kluba i visina obeštećenja", objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji je stručnjak za transfere igrača.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija