• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

25.04.2024

13:08

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Starsportphoto

Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

Čitavu sportsku javnost u našoj zemlji zabrinula je informacija od pre dva dana da fudbaler koji pokriva pozicije štopera i defanzivnog veziste verovatno neće biti deo tima na prvenstvu Starog kontinenta. Gudelj se povredio tokom vikenda na meču protiv Majorke, a iz FSS su danas saopštili da je operacija meniskusa prošla dobro i da postoji šansa da bude deo ekipe u Nemačkoj.

Foto: Starsportphoto©

Dragan Stojković Piksi

 

"Selektor Dragan Stojković planirao je da ode u Sevilju, ali je zbog povrede Nmenja Gudelja odlučio da umesto njega na put ode jedan od doktora u A timu, Ilija Rosić. On će imati sastanke sa doktorima Sevilje. Prema poslednjim vestima, Gudelj je u sredu imao hirurški zahvat u Madridu, posle kog se oseća dobro. Prve informacije su pozitivne i ne isključuju mogućnost da bi Nemanja u slučaju adekvatnog oporavka ipak mogao da bude na spisku putnika za Nemačku", navode iz Fudbalskog saveza Srbije.

Osim toga, sa Terazija poručuju da će Piksi naredne subote prisustvovati derbiju Serije A Juventus - Milan i da će potom otići na večeru sa srpskim fudbalerima koji igraju za ta dva kluba - Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem. Stojković se prethodno u Beogradu sastao sa Aleksandrom Mitrovićem, čiji oporavak od povrede zadnje lože ide u dobrom smeru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija