• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2024

11:10

Ovo je nezapamćeno u istoriji novinarstva! Putin i Karlson oborili sve moguće rekorde! "Oko milijardu.."

Shutterstock/Reuters

Vesti

Ovo je nezapamćeno u istoriji novinarstva! Putin i Karlson oborili sve moguće rekorde! "Oko milijardu.."

Podeli vest

Intervju koji je ruski predsednik Vladimir Putin dao američkom novinaru Takeru Karlsonu ukupno je prikupio oko milijardu pregleda na svim platformama, rekla je glavna urednica RT i medijske grupe „Rasija sevodnja“ Margarita Simonjan.

Ona je intervju nazvala „istorijskim“ i „najuspešnijim u istoriji medija“.

Simonjan je naglasila da je intervju samo na društvenoj mreži Iks prikupio oko 160 miliona pregleda, ne računajući preglede na Karlsonovom sajtu i ostalim izvorima na drugim jezicima.

- Pozivam moje kolege da prebroje. To je komplikovano i teško, zato što morate da uzmete u obzir sve jezike i izvore na kojima je objavljen. Uveravam vas da je brojka oko milijardu - rekla je ona.

Simonjan je dodala da „nikada u istoriji nije bilo takvog intervjua“, kao i da je reč o „najuspešnijem, najznačajnijem momentu u istoriji medija“.

Ona je rekla i da su Amerikanci šokirani nakon što je Putin tokom intervjua pričao o hiljadugodišnjoj istoriji Rusije.

- Amerikanci su šokirani da smo mi drugačiji, da je naš lider drugačiji. Nas ne iznenađuje to što je Vladimir Vladimirovič 25 minuta pričao o hiljadugodišnjoj istoriji Rusije. On je to radio mnogo puta - izjavila je Simonjan.

Glavna urednica RT je dodala i da je on pametan i obrazovan čovek, te da su to izuzetno važne osobine za jednog lidera.

Karlson je intervju objavio u petak, kada je objavljen na društvenoj mreži Iks i Jutjubu. Snimak intervjua objavljen je i na satu Kremlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija