• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.04.2024

07:29

Upaljen alarm u Denveru! Povredio se važan igrač

EPA-EFE/ERIK S. LESSER

NBA

Upaljen alarm u Denveru! Povredio se važan igrač

Podeli vest

Denver Nagetsi bi mogli da se nađu u velikom problemu protiv Los Anđeles Lejkersa u petom meču prve runde NBA plej-ofa, pošto je pitanje da li će igrati Džamal Marej.

Marej u četvrtom meču tokom drugog poluvremena doživeo manju povredu lista i upravo ga je ona omela da zaigra na maksimalnom nivou. Izdržao je do kraja utakmice, ali se ispostavilo da to možda i nije bila dobra odluka, prenosi američki novinar, Harison Vind.

Denver trenutno ima prednost od 3-1 u seriji protiv Lejkersa. Marej protiv Lejkersa ovog plej-ofa beleži 21,5 poena, pet skokova i 7,3 asistencija. Nagetsi su u prošlom meču koji je odigran u Los Anđelesu propustili šansu da stave tačku na seriju, ali će imati priliku pred svojim navijačima u noći između ponedeljka i utorka od četiri sata po našem vremenu.

 

 

 

U narednoj rundi pobednika ovog dvomeča čekaće Minesota koja je slavila u prvoj rundi protiv Finiksa sa 4-0. Timbervulvsi su slavili u četvrtom meču 122:116 u gostima i tako je "metlom" počistili rivala.  Entoni Edvards je u pobedi nad Finiksom ubacio 40 poena, Karl Entoni Tauns je imao 28 ubačenih koševa i 10 skokova, dok je Džejden Mekdenijels pobedi doprineo sa 18 poena.Sa druge strane 49 poena Devina Bukera i 33 Kevina Durenta nije bilo dovoljno, pošto je podbacio Bredli Bil koji je meč završio sa samo devet poena.

Denver i Minesota su tokom ligaškog dela NBA sezone igrali četiri puta, a skor je bio 2-2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavlja se talas nasilja i ugrožavanja sloboda Srba na KiM! Kurtijeva kriminalna vlast hoće da iseli jedini list u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku!
Politika

Nastavlja se talas nasilja i ugrožavanja sloboda Srba na KiM! Kurtijeva kriminalna vlast hoće da iseli jedini list u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se nastavlja talas nasilja, provokacija i ugrožavanja sloboda srpskog stanovništva zahtevom redakciji "Jedinstva", jedinog lista u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku, da se iseli iz prostorija u Kosovskoj Mitrovici u kojima se nalaze od 2003. godine.

15.05.2024

15:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19