• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

28.03.2024

11:55

Gde su i šta rade čuvene sijamske bliznakinje? Ebi je udata, a evo i kako sada žive (FOTO/VIDEO)

Facebook Printscreen/Joshua Bowling

Ljubav

Gde su i šta rade čuvene sijamske bliznakinje? Ebi je udata, a evo i kako sada žive (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ebi Hensel, jedna od sijamskih bliznakinja, udala se za Džoša Boulinga i imaju veoma lep život.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Sijamske bliznakinje Ebi i Britani Hensel prvi put su privukle nacionalnu pažnju kada su se pojavile u "Opra Vinfri Šou" 1996. godine.

Sada su sestre dostigle veliku životnu prekretnicu: Ebi je udata.

Henselovi su kasnije glumili u rijaliti seriji "Ebi i Britani", koja ih je pokazala kako voze auto, putuju u Evropu, pa čak i voze moped. Kada se serija završila nakon jedne sezone, Ebi i Britani su upravo diplomirale na fakultetu za obrazovanje.

Mnogo toga se dogodilo u poslednjoj deceniji. Ebi (34) je sada udata. Prema javnoj evidenciji, Ebi, učiteljica i Džoš Bouling, medicinski brat i veteran vojske Sjedinjenih Država, venčali su se 2021. Sestre su takođe podelile fotografije sa venčanja na društvenim mrežama. Par živi u Minesoti, gde su Henselovi rođeni i odrasli.

Obe sestre predaju petom razredu u Minesoti.

Prema slikama i video snimcima na Boulingovoj Fejsbuk stranici, porodica uživa u šetnjama prirodom i sladoledu.

Ebi i Britani su sijamske blizanke u dicefalusu i dele krvotok i sve organe ispod struka. Ebi kontroliše njihovu desnu ruku i nogu, Britani kontroliše levu.

Kada su se Ebi i Britani rodile 1990. godine, njihovi roditelji, Peti i Majk Hensel, odlučili su da odustanu od operacije razdvajanja, smatrajući je previše rizičnom. U to vreme, lekari su rekli da su male šanse da oboje prežive operaciju.

- Kako da biram između njih dve - rekao je Majk tokom intervjua za časopis Tajm 2001.

Samo oko jedan od svakih 200.000 živorođenih rezultira sijamskim blizancima. Otprilike 70 odsto sijamskih blizanaca su žene, a većina je mrtvorođenih, prema Dečjoj bolnici u Filadelfiji.

U dokumentarcu iz 2003. godine "Joined for Life", Peti Hensel je rekla da su njene ćerke bile zainteresovane da jednog dana imaju decu.

- To je verovatno nešto što bi moglo da funkcioniše, jer ti organi rade za njih - rekla je Peti.

- Da, mi ćemo biti mame. Još nismo razmišljali o tome kako će to što smo mame funkcionisati. Ali imamo samo 16 godina, ne moramo da razmišljamo o tome trenutno - rekla je svojevremeno Britani, prenosi today.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija