• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

28.03.2024

10:50

Žena mu rekla da je sa drugaricama, a onda nije prekinula vezu! Zvuci iz telefona otkrili jezivu istinu

Shutterstock

Ljubav

Žena mu rekla da je sa drugaricama, a onda nije prekinula vezu! Zvuci iz telefona otkrili jezivu istinu

Podeli vest

Čovek je preko telefona saznao da ga žena vara.

Na sajtu koji nudi i usluge savetovanja, čovek je podelio kako je na krajnje surov način otkrio da ga žena vara.

- Moja žena me je pozvala dok je bila intimna sa svojim bivšim, čuvši to, poželeo sam da povratim. Mislio sam da će moliti za oproštaj ako se suočim s njom. Umesto toga, rekla je da nije sigurna da želi da nastavi sa našim brakom.

Ja imam 45, a ona 43. U braku smo 14 godina i imamo dve ćerke, 12 i 10 godina.

Do nedavno sam verovao da je naš brak srećan. Ali onda je moja žena otišla na okupljanje prijatelja sa fakulteta, gde je srela bivšeg.

Rekla mi je da su ponovo stupili u kontakt i postali prijatelji, ali nisam ništa sumnjao. Onda mi je prošle nedelje rekla da će se naći sa svojim drugaricama na piću. Kasnije je pozvala iz paba da mi kaže da ne treba da čekam, jer će ona doći kući kasnije nego što je planirala. Međutim, nije spustila telefon kako treba. Otprilike pola sata kasnije, čuo sam zvuke para, koji su postali veoma fizički.

Prepoznao sam stenjanje svoje žene, a zatim čuo muški glas. Očigledno više nije bila u pabu.

Kada je stigla kući, još sam bio budan. Osećao sam se previše šokirano i bolesno da bih spavao. Odmah sam je suočio s onim što sam čuo.

Foto: freepik

preljuba

Izvinila se što me je povredila, ali je rekla da je godinama bila nesrećna i da ju je susret sa bivšim naterao da shvati šta joj nedostaje. Ona misli da me ne voli i kaže da treba da se razvedemo.

I dalje je volim, uprkos varanju i ne želim da izgubim svoju decu. Voleo bih da sam se pretvarao da ništa nisam čuo i samo ćutao - napisao je ovaj čovek, a onda dobio i odgovor:

- Šokantan je način na koji ste saznali da vaša žena vara. Ali to niste mogli zanemariti. Jednostavno biste odložili neizbežno.

Zatvaranje očiju na ovo otkriće, ne bi ga eliminisalo. Umesto toga, to bi se zagnojilo u srcu vašeg braka i uticalo na celu vašu porodicu. Afera vaše žene je simptom njene nesreće. Ako želite da sačuvate svoj brak, morate razgovarati sa njom i objasniti da želite da pokušate da popravite svoju vezu, ako je moguće.

Recite da ne želite da razbijete svoju porodicu. Savetovalište za vezu može vam pomoći, ako se ona složi. Ako ona neće, razgovor sa savetnikom će vam pomoći dok budete išli svojim putem - prenosi TheSun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija