• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.09.2021

15:41

Kako jedan frižider može da nam svakodnevnicu učini lepšom i lakšom? Bespoke – uređaj koji ocrtava stil i pruža veliku podršku u dnevnoj organizaciji

Promo

Ljubav

Kako jedan frižider može da nam svakodnevnicu učini lepšom i lakšom? Bespoke – uređaj koji ocrtava stil i pruža veliku podršku u dnevnoj organizaciji

Podeli vest

Živimo u svetu vizuelnog i funcionalnog, to su glavni parametri za sve segmente naših života. Kriterijumi na osnovu kojih donosimo odluku o cipelama, letovanju, pa i o izboru kućnih aparata

Uređenje životnog prostora je za mnoge ozbiljan izazov. Trendovi nalažu da svi elementi treba da budu povezani u jednu celinu, koja odražava naš stil. Sa druge strane svi ti elementi treba da uz lepotu odišu i funkcionalnošću.  

Nekada je isključivo dnevna soba bila prostorija koja je „reprezentativna“, naš izlog u kome smo se posvetili svakom detalju. Danas su to sve prostorije u domu, jer na kraju krajeva čitav dom i jeste ogledalo nas samih.

Foto: Promo

Prostor kome se sve više i više posvećuje pažnja prilikom uređenja jeste svakako kuhinja. To više nije prostorija u kojoj pristup imaju samo oni koji kuvaju. To je prostorija u kojoj se stvara, u kojoj se uživa u svim čulima, u kojoj su kreativnost i mašta apsolutno poželjni. U kuhinji se danas boravi, to je sada deo doma u kome pristup imaju i gosti. U velikom broju slučajeva, kuhinja je direktno povezana sa trpezarijom i dnevnom sobom. „Open space“ koncept sa sobom nosi i nove dizajnerske izazove. Kako urediti kuhinju da bude u skladu sa ostatkom prostora?

Foto: Promo

Dizajn kućnih aparata je veliki izazov za dizajnere, upravo zato što je neophodno kreirati proizvod sa savršenim performansama i jednako savršenom estetikom. Nezgrapni frižider, koji uvek kao da štrči u svakoj kuhinji sa Samsung Bespoke modelom odlazi u prošlost. Pored unapređenih funkcija i mogućnosti prilagođavanja ostalim kuhinjskim elementima kroz veličinu, broj vrata, polica i slično, Beskope frižider se definitivno uklapa u ostatak prostora čineći ga jedinstvenom celinom. Frižider se sastoji iz modula koji se mogu kombinovati, tako da sam korisnik postaje dizajner prilikom izbora između različitih kombinacija boja, pa čak i nekoliko njih, kao i materijala.

Foto: Promo

Njegova funkcionalnost ga čini najpouzdanijim među kućnim aparatima. Mnogima je prostor bio večiti problem kod frižidera, Bespoke to prosto precrtava jer je opremljen posebnom tehnologijom koja omogućava skladištenje više hrane u frižideru standardnog dizajna dubine 600 mm. Uz izolaciju SpaceMax™ tehnologije koja zidove frižidera čini tanjim, stvara se više prostora za uredno skladištenje namirnica. Osim toga, All-Around Cooling tehnologija omogućava jednaku temperaturu u svim delovima frižidera, metalna ploča za hlađenje u zadnjem zidu zadržava hladnoću čak i ako stalno otvarate frižider, a tu je i funkcija brzog hlađenja i zamrzavanja na zahtev – za one trenutke kada je hitno potrebna rashlađena čaša vode. I unutrašnjost je minimalistički dizajnirana, a skriveni ekran, ravna polica za vina i sivkaste kutije za hranu, najbolje to i potvrđuju.

Foto: Promo

Šta ove performanse nama omogućavaju? Sa više svežih namirnica u frižideru možemo brzo i lako da odreagujemo na izazov kao što su nenajavljeni gosti, preskakanje odlaska u nabavku zbog kišnog dana ili brzo hlađenje pića za večernji užitak.  Bespoke frižider je zaista aparat koji je kreiran za korisnika kome su vreme, prostor, funkcionalnost i estetika važni parametri u životu. Era u kojoj su estetika i funkcionalnost isprepletani i zajedno čine stil, potpuno je ovladala svim segmentima našeg života. Zato i Bespoke frižider ponosno stoji u kuhinji u kojoj borave i naši gosti i pomaže nam da ih nezaboravno ugostimo.

Za više informacija posetite https://www.samsung.com/rs/refrigerators/bespoke-refrigerator/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija