• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.01.2024

22:34

"Nikad sebi nećemo oprostiti": Andrijanine drugarice u teškom stanju nakon pevačicine smrti, sve vreme piju lekove za smirenje

Društvene mreže

Estrada

"Nikad sebi nećemo oprostiti": Andrijanine drugarice u teškom stanju nakon pevačicine smrti, sve vreme piju lekove za smirenje

Podeli vest

Andrijanine drugarice ne mogu da se oporave nakon pevačicine smrti, a uporno krive sebe jer su te kobne noći zaspale.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Andrijana je na odmor otputovala sa svojim drugaricama, koje su u trenutku njenog pada spavale. 

Njene prijateljice su teško podnele pevačicinu smrt, zbog čega su od kobnog događaja sve vreme na lekovima. Pored toga, one konstantno krive sebe što su te noći zaspale. 

Foto: facebook

 

- Sve ovo je toliko strašno da se ne može rečima opisati. Andrijanine drugarice su u teškom psihičkom stanju, piju lekove za smirenje i sve vreme se preispituju da li su mogle da učine nešto da ne dođe do ovoga. One samo ponavljaju: "Nikad sebi nećemo oprostiti što smo te neći zaspale, što smo je ostavile samu... Možda bi sve bilo drugačije" - priča njihov zajednički prijatelj. 

Foto: Facebook

 

Kako je zatim dodao njihov zajednički prijatelj, drugarice još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da Andrijana nije živa. 

- Te devojke ne mogu da se pomire sa činjenicom da Andrijane više nema, proganja ih to, vraćaju im se slike njihovog poslednjeg druženja, neposredno pred nesreću, i stalno sebi prebacuju zbog toga, da li su mogle na neki način uticati da do nesreće ne dođe! - završava izvor za "Republiku".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija