• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.01.2024

21:18

Melina napušta porodičnu vilu! Modna kreatorka kupuje nekretninu u luksuznom naselju: "Haris će joj finansijski pomoći!"

Youtube Printscreen/Paparazzo Lov, ATA Images

Estrada

Melina napušta porodičnu vilu! Modna kreatorka kupuje nekretninu u luksuznom naselju: "Haris će joj finansijski pomoći!"

Podeli vest

Melina i Haris su nakon kraha ljubavi ostali u dobrim odnosima, a u prilog tome govori i činjenica da je pevač spreman da finansijski pomogne bivšoj ženi prilikom kupovine nekretnine.

Glavna tema u medijima poslednjih dana jeste razvod Melina Džinović i Harisa Džinovića

Poznati supružnici su se dogovorili da se sporazumno rastanu, a sva imovina koju su stekli u braku, ostaće Harisu. Kreatorka je odlučila da se iseli iz njihove zajedničke vile i kupi sebi neretninu u luksuznom naselju. 

Foto: ATA Images

 

- Iako se razvode, Melina i Haris odlično funkcionišu. Oni su pre svega roditelji, pa onda prijatelji. O svemu su se lako dogovorili, a Melina može da živi gde god poželi. Nije važno da li je to njihov dom u Bosni i Hercegovini ili ovde u Beogradu. Ipak, ona je rešila da sebi kupi stan u popularnom naselju i u tome je podržava Haris, koji će joj i finansijski pomoći. Ona se još uvek nije odlučila za konkretnu lokaciju. Takođe, džip koji vozi ostaje njoj na korišćenje - priča izvor blizak paru. 

Kako je izvor dalje otkrio, dok ne kupi sebi kuću, Melina će biti u jednom delu vile, a Haris u drugom. 

Foto: ATA Images

 

- I ona i on žele da nastave sa svojim životima i nikome ne dozvoljavaju da se meša. Oni su u kontaktu, normalno razgovaraju. Nedavno je Melina bila sa ćerkom na Maldivima. Lepo su se provele, uživale su i odmorile se. Po povratku je nekoliko dana bila u Beogradu, a onog trenutka kada se javno saznalo da se razvode je otputovala za Bosnu i Hercegovinu. Uskoro će odlučiti koju nekretninu će kupiti, a onda ide i opremanje. Do tada će boraviti na Senjaku, samo što je Haris u jednom delu kuće, a ona u drugom - završava izvor za "Kurir"..

Podsećanja radi, ljubav Harisa i Meline započela je 2002. godine, kad je Melina bila na trećoj godini studija. Emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Džinović je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli". Melina je tek nakon nekoliko godina otkako se saznalo da je u vezi s Harisom priznala da je u tu emotivnu priču ušla bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija