• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2023

19:16

Ovo su lepotice koje će zajedno sa Srđanom voditi jutarnji program! Završile ozbiljne fakultete, a javni posao im nije stran

ATA Images/instagram printscreen

Estrada

Ovo su lepotice koje će zajedno sa Srđanom voditi jutarnji program! Završile ozbiljne fakultete, a javni posao im nije stran

Podeli vest

Sa Srđanom će u studiju biti Sara Stanković i Milica Damjanović, sa kojima već sarađuje.

Srđan Predojević danas je potvrdio da se posle pet i po godina vraća na Pink da vodi jutarnji program, ali samo petkom. Voditelj je istakao da neće biti sam u studiju, već da će mu društvo praviti dve lepotice. 

Foto: ATA Images

 

- Biće nas troje voditelja u jutarnjem programu. Sa mnom će raditi koleginice Sara Stanković i Milica Damjanović. To su devojke koje sa mnom rade i na televiziji Vesti. To je taj naš tim, čak će biti i isti urednici. Studio je potpuno drugačiji u odnosu na sve do sada viđeno i samo je naš. Lep, pristojan, sveden... To nam je cilj i sa emisijama, takve da budu. Sara i Milica su devojke koje su potpuni genijalci! - rekao je Predojević za "Telegraf". 

Tim povodom se oglasila i Sara koja je istakla da je jako ponosna na sebe što će biti deo ružičaste televizije. 

- Izuzetno se radujem što ću biti deo jutarnjeg programa. Za mene je ovo novi korak i potpuno novi izazov ali sam spremna i sigurna da će sve biti u redu. Diplomirala sam na "Sciences Po-u" u Parizu, fakultetu političkih nauka i zato smatram da imam dobru podlogu za vođenje emisija. Ideja je da zajedno kreiramo prijatno i zabavno jutro koje će gledaocima prijati i razbuditi ih uz osmeh. Nemam tremu ali doza nestrpljenja postoji i jedva čekam da vidim kako će sve izgledati u programu. Do sada nikada nisam radila jutarnji program, te će za mene ovo biti sasvim novo poglavlje. Do sada su gledaoci sa mnom završavali svoj dan zbog večernjeg termina emisije, a od sada ćemo petak započinjati zajedno - rekla je Sara za "Blic". 

Pored Sare u studiju će biti, kako je Predojević otkrio i Milica Damjanović.

- Milica je kod nas završila srpski jezik i književnost. Ona je satkana od kulture i pristojnosti, što nama sada i treba. Moje iskustvo od 15 godina jutarnjeg programa i njihova mladalačka želja, potreba, temperament i pamet... To sve kad spojimo dobićemo vrlo pristojnu emisiju, u vizuelnom, govornom, novinarskom smislu i u smislu toga šta plasiramo kao informaciju. Dakle, nas troje ćemo biti voditelji te emisije petkom, jutarnjeg programa i to će sigurno biti nešto drugačije - ponosno kaže Predojević za "Telegraf". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija