• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

03.04.2023

14:55

PORODICA NEĆE BITI PRIKAZANA U FILMU O ŽIVOTU DŽEJA RAMADANOVSKOG! Njegova ćerka sve otkrila: Još uvek nismo dobili scenario...

Estrada

PORODICA NEĆE BITI PRIKAZANA U FILMU O ŽIVOTU DŽEJA RAMADANOVSKOG! Njegova ćerka sve otkrila: Još uvek nismo dobili scenario...

Podeli vest

Kako je istakla ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, u filmu koji će govoriti o životu njenog oca, neće biti prikazani članovi porodice, jer će se film bazirati samo na jednom delu pevačevog života, tačnije periodu do njegovog velikog koncerta 1992. godine.

Legendarni muzičar Džej Ramadanovski, preminuo je 6. decembra 2020. godine od srčanog udara. Život ovog muzičkog velikana biće pretvoren u film koji će nositi naziv "Nedelja".

U filmu će glavnu ulogu u jednom periodu života igrati Husein Alijević koji je javnosti poznatiji kao Husa, član nekadašnje popularne dens grupe "Bit strit". Pored bogate karijere, Džej je imao i teške životne trenutke, među kojima je gubitak svoje sestre Šerherzade, a njegove pesme će ostati deo nasleđa narodne muzike i sevdaha.

Foto: TV Pink printscreen

Džej Ramadanovski

Ćerka Đžeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila sve o filmu koji će govoriti o životu njenog oca. 

- Ja do skoro nisam imala puno informacija. Mogu da kažem da se film uveliko snima, da će Husa biti glavni glumac i znam neke sitnice. Međutim, još je rano za njih jer je snimanje tek počelo. Imaju tek 2 nedelje snimajućih dana. Mi se nadamo da će film biti dobar, istinit i onakav kakav zaslužuje moj otac. Ja se slažem sa tim da njegov život jeste za film. Sve ostalo ostaje na rediteljima, glumcima i na tome kako će oni da iznesu - rekla je Ramadanovski i dodala:

Foto: printscreen instagram/dzej_ramadanovski

Džej Ramadanovski i Marija Ramadanovski

- Još uvek nismo dobili scenario, trebalo bi uskoro. Ali iz priče najboljeg tatinog druga Miće Softića smo saznali da su se trudili da film bude stvarno istinit. Da su tatine dogodovštine koje je doživeo od malena, preko doma do karijere. Tako da ja mislim da će se film svima svideti i da će biti dobar.

Marija je takođe rekla da porodica neće biti prikazana, jer se u filmu govori samo do dela kada je Džej imao svoj veliki solistički koncert, a to je bilo pre njegovog osnivanja porodice. 

- Nećemo mi biti deo filma. Nema porodice zato što je film do Sajma 1992. godine (solistički koncert Džeja na Beogradskom sajmu). Ja za drugi deo još uvek ne znam. Priča tog filma je od doma, teškog života i detinjstva do tok koncerta odnosno pre mog rođenja. Što se tiče same porodice, možda je mama negde uzeta u smislu kada su se uzeli i to je to - završila je ona. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija