• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

14:33

(VIDEO) Ovo je snimak sa sigurnosne kamere u trenutku kada je nestala mala Danka!

Printscreen, Društvene mreže

Društvo

(VIDEO) Ovo je snimak sa sigurnosne kamere u trenutku kada je nestala mala Danka!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa kamere kuće u blizini koje je nestala Danka Ilić (2)!

Na snimku se vidi automobil koji prolazi i kao što smo već pisali, policija na snimcima nije uočila ništa što bi pomoglo u istrazi nestanka male Danke. 

Automobil sa snimka kretao se prema porodičnoj kući Ilića baš u trenutku kada je nestala Danka, u 13.47. 

 

 

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i sutradan.

Otac i majka dvogodišnje devojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu se nalazi više od 350 ljudi, uključujući žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija