• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

26.04.2024

22:08

Dobra vest za Piksija! Oporavio se srpski reprezentativac, biće spreman za EURO!

Starsportphoto

Fudbal

Dobra vest za Piksija! Oporavio se srpski reprezentativac, biće spreman za EURO!

Podeli vest

Mihailo Ristić ovog vikenda ponovo u timu Selte nakon dva meseca pauze zbog povrede.

Izvanredno je 2024. godinu otvorio Mihailo Ristić i bio jedan od najboljih fudbalera u sastavu Selte. Ipak, povreda zadobijena 17. februara protiv Barselone pokvarila je planove srpskog reprezentativca. Usledila je duga pauza, otkaz treneru Rafaelu Benitezu i sve glasnije priče da će bivši as Crvene zvezde na kraju sezone napustiti Galiciju. 

Za takve prognoze je još uvek rado budući da Ristić ima još mnogo toga da kaže do kraja takmičarske godine. Dobra vest je da se srpski reprezentativac oporavio od povrede i nakon dva meseca pauze ponovo se nalazi u konkurenciji za tim. 

Pisali su španski mediji da novi trener Selte - Klaudio Hiraldez, ne računa na Mihaila Ristića. Do preokreta je došlo budući da će klub iz Viga do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak, a španskom stručnjaku biće potrebne sve raspoložive snage, posebno što je Ristić igrao sjajno pre povrede zadobijene protiv Barselone. 

Foto: Starsportphoto©

 

Ove sezone je Mihailo Ristić je odigrao 14 utakmica za Seltu u svim takmičenjima, od toga 11 u Primeri. Nažalost, bez konkretnog učinka, ali je pre odlaska na pauzu zbog povrede igrao sve bolje i bio jedan od ključnih igrača u sistemu Rafaela Beniteza. 

Podsećamo, poslednjih meseci se šuškalo da je Crvena zvezda zainteresovana da angažuje Mihaila Ristića u slučaju da se srpski reprezentativac na kraju sezone zaista rastane sa Seltom. 

Uz to, Ristićev oporavak je dobra vest i za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred Evropsko prvenstvo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija