• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

07.05.2024

12:32

Silovao bivšu devojku! Jezivo zlostavljanje u Vranju

emitphoto

Vesti

Silovao bivšu devojku! Jezivo zlostavljanje u Vranju

Podeli vest

Vranjanka S. I. (41) prijavila bivšeg dečka P.Z. (47) iz ovog grada da je silovao, a nakon saslušanja osumnjičenom određen pritvor do 30 dana.

Kako su saopštili iz Višeg javnog tužilaštva S.I. (41) prijavila je P.Z. (47), da je 1. maja tokom ranih jutarnjih časova, "upotrebom sile nad njom izvršio obljubu" i pri tom joj naneo lake telesne povrede.

Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvoje se poznaju i ranije su bili u vezi.

Po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičenom nasilniku određeno je zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom P.Z. bude određen pritvor zbog uticaja na svedokem ali i zbog načina izvršenja dela.

Rešenjem sudije osumnjičen je određen pritvor do 30 dana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"
Društvo

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"

Budućnost omiljenog srpskog doručka, masnog bureka, mogla bi u nekim narednim godinama biti veoma upitna jer je sve manje mladih koji se odlučuju da zavrnu rukave i isprljaju ruke brašnom, uljem i mesom. Iako je plata dobra, u prestonici i oko 1.000 eura, sve je uzalud. Čast ovog specijaliteta najčešće brani stara garda, skoro pred penzijom.

19.05.2024

14:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!
Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!

Vest da je helikopter koji je prevozio iranskog predsednika Ebrahima Raisija imao problema pri sletanju zbog otežanih vremenskih uslova, odnosno magle, odjeknula je svetom a i dalje nije poznato šta se tačno dogodilo. Postoje dve verzije, da je do nesreće zaista došlo ili da je helikopter sleteo nakon čega je predsednik nastavio kopnenim putem. Nijedna nije zvanično potvrđena, očekuje se svakog časa da se sazna šta se zaista desilo.

19.05.2024

15:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12