• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.05.2024

09:32

Nova vrsta prevare kruži Srbijom: Marini je stigao paket koji nije naručila, platila ga je papreno, a kad ga je otvorila...

Shuterstock

Društvo

Nova vrsta prevare kruži Srbijom: Marini je stigao paket koji nije naručila, platila ga je papreno, a kad ga je otvorila...

Podeli vest

Svedoci smo sve češćih pokušaja prevara, kako putem sms poruka, tako i onih koji to rade uživo. Marina je na kućnu adresu dobila paket koji nije naručila i njega su uspeli da naplate čak 20 evra.

- Danas sam doživela jednu novu vrstu prevare. Naime, na adresu mojih roditelja je stigao ovaj paket, koji ja uopšte nisam naručila. Nažalost, mama se nije snašla. Mislila je da je to neki paket za koji sam zaboravila da joj kažem. Platila je poštaru 20 evra i javila da mi je stigao paket - priča Marina.

@marinamamic UPOZORENJE ‼️ nova metoda scammanja/prevara, pa mi budite na oprezu ‼️ #scammeralert #prevara #fyp #scam ♬ original sound - Marina Mamić

Kako ističe, kad ju je majka pozvala odmah je znala da je nešto čudno, jer je bila svesna da nije ništa naručivala u poslednje vreme.

- Kada sam otvorila, definitivno mi je bilo jasno da je to nešto što ja nisam naručila. Poslali su mi neke magnetne trepavice, ajlajner i olovku za obrve, od nekog brenda za koji ja nikad nisam čula. Unutra je stigao i račun, čija firma je, navodno, iz Slovenije. Zbog toga vas upozoravam da isto može da vam se desi i nemojte ništa da plaćate dok ne budete sigurni da je to nešto što ste vi naručili - zaključuje TikTokerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana! (VIDEO)
Live TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana! (VIDEO)

Dogodila se pogibija Ibrahima Raisija, bivšeg predsednika Irana. On je uveo neke nepopularne mere u Iranu, zategao odnose sa nekim zapadnim zemljama i govorio je da ni jedna američka administracija ne funkcioniše dobro. Putin se oglasio lično i rekao da će Moskva učiniti sve što može da pomogne oko istrage. U emisiji "Info dan" govorili su politikolog Nikola Jović i istoričar Saša Adamović.

20.05.2024

17:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija