• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

20.05.2024

21:12

"Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, jer si i sam bio jedan od njih"! Sutra sahrana Nikole Jeremića (20) iz Obreža kod Varvarina

facebook

Vesti

"Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, jer si i sam bio jedan od njih"! Sutra sahrana Nikole Jeremića (20) iz Obreža kod Varvarina

Podeli vest

Nikola Jeremić (20), iz mesta Obrež kod Varvarina, koji je juče, oko 14.20, poginuo u naselju Bošnjane kod Paraćina, biće sahranjen sutra na mesnom groblju.

Nikola je nastradao kada je, vozeći automobil kruševačkih oznaka, iz pravca Popovca prema Davidovcu, naglo prešao u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, sleteo sa puta i udario u objekat pored puta.

Nesrećni mladić je imao važeću probnu dozvolu B kategorije, a poginuo je na licu mesta.

Foto: facebook

Udario kolima u beton i poginuo na licu mesta

Kako informer rs saznaje od meštana Obreža, Nikola je iza sebe ostavio majku Jelenu, oca i dve male sestrice bliznakinje od tri godine.

- Nikola je iz dobre, skromne familije. Nedavno ga je drug odveo u Nemačku da radi, a ovih dana je došao kući. I nažalost nastradao. Velika tuga. Roditelji i rodbina su očajni - rekao nam je meštanin Obreža.

Nezvanično saznajemo da je sahrana stradalog mladića u 13 sati.

Foto: facebook

Od Nikole su se oprostili drugovi iz KUD Obrež

Nikola je bio član folklornog kluba KUD Obrež, a na Fejsbuku su se od njega oprostili na ovoj društvenoj mreži.

- Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju, jer si i sam bio jedan od njih. Neka ti je večna slava! Iskreno saučešće porodici - ovim rečima i uz njegovu fotografiju oprostili su se folkloraši Obreža od prerano stradalog mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija