• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2024

16:02

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

pakt studio

Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Podeli vest

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

- Za nas u Kompaniji ’Dunav osiguranje’ priznanje koje dolazi od potrošača je najvrednija potvrda svega za šta se zalažemo. Zadovoljstvo korisnika je naš primarni cilj i okosnica vizije Kompanije, što je i glavni razlog da smo toliko ponosni laureati nagrade ’Moj izbor’. Osvojiti nečije poverenje nije lako, a još manje je lako zadržati ga kroz višedecenijski rad kojim se naša kompanija može pohvaliti. Svesni toga, nastojaćemo da opravdamo izbor potrošača Srbije i da ubuduće budemo uspešan sistem koji funkcioniše po najsavremenijim standardima, da se držimo stabilnosti i pouzdanosti, baš kao i ažurnosti i fleksibilnosti u radu i stručnosti naših zaposlenih,“ naveo je prilikom uručenja nagrade Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Foto: pakt studio

 

Kompanija „Dunav osiguranje“ je lider na tržištu osiguranja u našoj zemlji sa najširom ponudom u vidu 180 usluga svih vrsta životnog i neživotnog osiguranja. Kvalitet svoje usluge garantuje i visokim stepenom dostupnosti koji se oslanja na razvijenu mrežu sa 28 glavnih filijala i oko 600 prodajnih mesta na teritoriji Srbije. iz ugla korisnika osiguranja jednako važan je i stepen ažurnosti u rešavanju šteta. 

Trudimo se da se istaknemo kvalitetom naše ponude, povoljnim cenama, ali i da postignemo maksimalnu ažurnost kada je u pitanju isplata nastalih šteta. Kompanija gotovo da nema neisplaćenih likvidiranih šteta, odnosno one su manje od 0,3%. Kao osiguravajuća kuća, bilo da se naša usluga odnosi na zdravlje, imovinu ili štetu na vozilu, u fokusu naših usluga imamo sigurnost, a nju, složićete se, ne biste poverili bilo kome. Zato je naša odgovornost da nađemo načine da budemo bolji, da ponudimo više i da korisnike naših usluga pre svega gledamo kao prijatelje. Jer u građenju prijateljstva dajete ono najbolje od sebe, sa željom da traje - istakao je gospodin Milanović.

Foto: Dunav osiguranje/Tanjug

 

Pored priznanja „Moj izbor“ za 2024, Kompanija „Dunav osiguranje“ prošle godine ponela je i prestižnu titulu „Miljenik potrošača“, a nagrađena je i za doprinos zajednici u kojoj posluje – dodeljeno joj je, naime, priznanje „Dobročinitelj“.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sve se menja na proleće, samo kasko uvek ostaje! Dunav osiguranje: Popusti i poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara do kraja aprila
Društvo

Sve se menja na proleće, samo kasko uvek ostaje! Dunav osiguranje: Popusti i poklon vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara do kraja aprila

Prvi dani proleća u znaku su manifestacije koju željno iščekuju svi ljubitelji četvorotočkaša - Sajma automobila. Kompanija „Dunav osiguranje" je 21. marta simbolično započela prolećnu akciju za osiguranje motornih vozila, u okviru koje su pripremljeni brojni popusti i pogodnosti za sve one koji se opredele za osiguranje motornih vozila.

22.03.2024

15:11

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija