• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2023

17:14

Jeziv video sa Kopaonika, usred mećave začula se grmljavina: Vremenska pojava uznemirila posetioce ove planine!

Shutterstock

Društvo

Jeziv video sa Kopaonika, usred mećave začula se grmljavina: Vremenska pojava uznemirila posetioce ove planine!

Podeli vest

Nesvakidašnja vremenska pojava dogodila se ovog popodneva naKopaoniku kada se usred sneženih padavina začuo zvuk jake grmljavine.

Kako se na snimku koji se širi društvenim mrežama može videti, prizor sa Kopaonika je strašan. Na planinskim stazama nije bilo nikog i samo je odjekivao jeziv zvuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗛 𝗔 𝗜 𝗟 𝗭 | SRB |® (@hailz_srbija)

Koliko je ova vremenska pojava uznemirila posetioce Kopaonika, potvrdio je i komentar jedne korisnice Instagrama.

- Nikad neću shvatiti sneg i grmljavinu, prvi put kad sam doživela mislila sam da je sudnji dan - napisala je.

Grmljavina je zabeležena i u regionu Kuršumlije, Kosovske Mitrovice, Prištine. Hladniji vazduh je preplavio Srbiju i na visokim planinama pada sneg.

Sutra i prekosutra, prema prognozama meteorologa, planine južne i jugoistočne Srbije mogu dobiti i do pola metra novog snega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija