• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

09.12.2023

12:09

Udes na Kopaoniku: Delovi automobila rasuti po kolovozu

RINA

Vesti

Udes na Kopaoniku: Delovi automobila rasuti po kolovozu

Podeli vest

Težak udes dva putnička vozila dogodio se sinoć u Vikend naselju, na samom ulasku u centar Kopaonika. Prema recima očevidaca, glavni krivac za ovu saobraćajnu nezgodu jeste klizav kolovoz.

Delovi su rasuti po kolovozu, dok je na jednom od vozila od siline udara otkinut prednji levi točak. Na oba vozila pričinjena je ogromna materijalna šteta - kazao je Nikola V. za agenciju RINA.

Na svu sreću u ovom udesu nije bilo teže povređenih lica.

Tokom trajanja uvidjaj tokom noći fromirane su veće kolone vozila koje su se uputile ka centru Kopaonika.

Pripadnici saobracajne policije koji su odmah izasli na lice mesta radi utvrdiđivanja svih okolnosti koje su dovele do ovog udesa.

Foto: RINA

 

 

Nadležne službe danima apeluju na vozače da vode računa jer je moguća poledica i klizav kolovoz, kao i da obavezno koriste zimske pneumatike i prateću zimsku opremu.

Da podsetimo, skijaška sezona u Ski centru Kopaonik počela je ranije nego što je prvobitno planirano.

Za vreme praznika, ali i čitave zimske sezone, na Kopaoniku se očekuje više turista nego ikad, smeštajni kapaciteti su pojačani, a domaćini poručuju da je ovih dana poslednja priika da rezervišete svoj smeštaj ako želite da idete na Kopaonik ove sezone. 

Najviše turista na Kopaoniku je svakako iz Srbije, ali mnogobrojne su posete i turista iz zemalja regiona.

Zbog moguće gužve ka Kopaoniku vozačima se savetuje strpljenje. Zimska oprema i zimske gume su neophodna prateća oprema ako svoje zimovanje želite da provedete na ovoj planini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija