• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.03.2024

08:35

Novak slavi, Karlos odlepio! Osećam se kao klinac od 13 godina! Frustriran sam!

tanjug/ap

Tenis

Novak slavi, Karlos odlepio! Osećam se kao klinac od 13 godina! Frustriran sam!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz nije uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Majaminu pošto je izgubio od Grigora Dimitrova sa 6:2, 6:4, pa je nakon meča otrkio da je frustriran i da se oseća loše.

Veliko iznenađenje napravio je Bugarin pošto je deklasirao Španca , koji završio učešće u Majamiju već u četvrtfinalu.

Pohvalio je momak iz Mursije iskusnijeg kolegu, ali nije mogao da sakrije koliko mu je teško pao poraz.

- Bio je neverovatan! Tenis koji je igrao na ovom meču bio je gotovo savršen - rekao je Alkaraz.

Foto: Tanjug

 

 

 

Emotivan je bio Alkaraz nakon neočekivanog ispadanja sa turnira na kojem, po sopstvenom priznanju, uvek uživa.

- Nisam uspeo da pronađem rešenje za njega. Trenutno sam baš frustriran, jer je Grigor učinio da se osećam kao da sam klinac od 13 godina.  Nisam uspeo da pronađem njegovu slabost. Razgovarao sam sa mojim timom, objasnio sam im da ne znam šta treba da radim... Ništa nisam znao.

Ipak, ne predaje se popularni Karlitos.

- Sezona je tek u početnoj fazi, polako... Nema vremena za padove, vraćam se treninzima i da budem 100 odsto spreman za dalje. Radujem se sledećem turniru - rekao je Karlos.

Branio je Alkaraz polufinale, jer ga je prošle godine u toj fazi zaustavio kasniji vicešampion Janik Siner, što znači da Špancu sledi gubitak bodova i da će Novak Đoković uvećati razliku na čelu ATP liste od ponedeljka.

 

Foto: Tanjug

 

 

 

Porazom od Noletovog prijatelja Dimitrova izgubio je 160 poena, a u slučaju da je odbranio polufinale Karlos bi osvojio dodatnih 40 poena!

Zbog svega ovoga Đoković će od ponedeljka na vrhu liste imati 1080 poena više u odnosu na njega, dok bi Janik Siner potencijalnom titulom u Majamiju na trećem mestu imao samo 135 manje od Španca. 

Nema sumnje da će sve prštati u mečevima za finale, jer se u jednom polufinalu sastaju Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov, a u drugom  Rus Danil Medvedev i Italijan Janik Siner.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija