• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.04.2024

07:34

Matora doživela pomračenje, ne može više da ćuti: "Totalno sam pukla, mali okidač je bio potreban"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Matora doživela pomračenje, ne može više da ćuti: "Totalno sam pukla, mali okidač je bio potreban"

Podeli vest

Sinoć je Jovana Tomić bila u Šiša baru sa Darkom Tanasijevićem, a tom prilikom je progovorila o Anitinoj netrpeljivosti prema njoj.

Jovana je odlučila da više ne ćuti, njoj je puna kapa Anitinog ružnog ponašanja prema njoj. 

- Matora, kako si? Šta te je toliko ražestilo u petak? - upitao je Darko.

- Fenomenalno, u petak sam pukla toalno, trebao mi je mali okidač. Ja ne znam šta je sa ljudima. Ja se bolje osećam jer nisam u depresiji, kada kažeš da se bolje osećaš oni odma polude. Ja sam imala agoniju za stolom i šta treba da ćutim. Da li je moguće da sve što ja uradim je provokacija, a da je sve što on uradi nije. Ja slušam šta priča i onako drmam nogu, ona odma komentariše. Ja sam mnogo puta prećutala na provokacije, više puta mi je govorila da sam bolesnica. Iz nje to prirodno izlazi i to je normalno, ali što se ona meni zamera netrpeljivost kad je i ona ima. Jel tebi ne bi bila provokacija da ti neko kaže da se pere od tebe, a to toliko nije istina - rekla je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

- On izgleda zna nešto iz tvog života? - upitao je voditelj.

- Ja znam svašta o njoj, zna na šta mislim, ali se pravi fina. Ona kao meni nešto preti, a vrlo dobro zna da ja nikad nisam nikome uradila ništa loše, već su oni mene izdali. Mi nemamo loše porodične odnose i stvarno nemam čega da se plašim - rekla je Matora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19