• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.04.2024

07:45

Denver saznao potencijalnog rivala u drugoj rundi (VIDEO)

tanjug/ap

NBA

Denver saznao potencijalnog rivala u drugoj rundi (VIDEO)

Podeli vest

Minesota je počistila Finiks i u četvrtom meču prve runde plej-ofa NBA lige sa 122:116, pa je "metlom" poslala Sanse na odmor.

Finiks je tokom sezone napravio supertim, koji čine Kevin Durent, Devin Buker, Bredli Bil, kako bi srušio Nikolu Jokića i Denver. Ali, omanuli su, nisu uspeli da dođu ni do jedne pobede protiv 
Minesote u plej-ofu.

U drugoj rundi takmičenja Timbervulvse čeka najverovatnije Denver koji protiv Los Anđeles Lejkersa u seriji vodi 3-1, a peti meč igra se u Denveru u noći između ponedeljka i utorka u četiri sata po našem vremenu. Denver i Minesota su tokom ligaškog dela NBA sezone igrali četiri puta, a skor je 2-2.

Što se meča sa Sansima tiče, Entoni Edvards je predvodio svoj tim do pobede sa 40 poena, Karl Entoni Tauns je imao 28, dok je Džejden Mekdenijels pobedi doprineo sa 18 poenaSa druge strane 49 poena Devina Bukera i 33 Kevina Durenta nije bilo dovoljno.

 

Indijana je slavila protiv Milvokija sa 126:113. Baksi su bili bez povređenih Janisa Adetokumba i Lilarda. Lopez je ubacio 27 poena, Midlton 25, dok je Bizli dodao 20, što je bilo premalo protiv raspoloženih Pejsersa.

Sa druge strane, Indijanu je vodio Majls Tarner sa 29 poena i devet skokova, pratio ga je Tajris Haliburton sa 24, Nembard sa 15, Nesmit je ubacio 13.  Pejsersi su sada na korak do druge runde, pošto nakon četiri meča u seriji vode rezultatom 3-1, a serija se sada seli u Milvoki na jedan meč.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19