• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

08:17

Rune oterao majku iz tima! Svi se pitaju šta se dešava?

Tanjug/AP

Tenis

Rune oterao majku iz tima! Svi se pitaju šta se dešava?

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune (20), koga mnogi proglašavaju za naslednika Novaka Đokovića, očajno je počeo sezonu, raskinuo je saradnju sa Borisom Bekerom, a mediji prenose i da je stručni štab napustila i njegova majka Aneke Rune .

Rune je poražen u finalu Brizbejna, pa je elimninisan u drugom kolu Australijan opena, pa polufinalu Monpeljea, dok u finišu prošle sezone nije briljirao na Završnom mastersu, a poražen je u četvrtfinalu mastersa u Parizu od Novaka Đokovića. Takmičenje na Ju-Es openu završio je u prvom kolu, na Vimbldonu je stao u četvrtfinalu, kao i na Rolan Garosu, dok je prošle sezone u Melburnu eliminisan u četvrtom kolu.

Boris Beker ga je trenirao od oktobra 2023. godine, ali je Nemac na iznenađenje mnogih odlučio da podnese ostavku. Sad iz Danske stižu još neverovatnije vesti. Holgerov stručni štab napušta i njegova majka Aneke Rune. Sa njom je često ulazio u konflikte tokom mečeva i čak je izbacivao sa tribina, a izgleda da je situacija eskalirala, pa je navodno Rune oterao majku iz tima.  Aneke  više neće biti "menadžerka za medije" svog sina, a istovremeno ona mu je i agentkinja koja je bila zadužena za mnogo stvari koje su vezane za njegovu karijeru. Navijači danskog asa odmah su se zabrinuli, ali Aneke poručuje da nema razloga za brigu. Dovoreno je da će se o njemu ubuduće brinuti jedna velika kompanija, pa sama majka ističe da je srećna što će sada imati malo više vremena za sebe i za neke druge stvari oko Holgera.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Naravno, brzo su se pojavile spekulacije da je bilo sukoba između Aneke Rune i Borisa Bekera, pošto su u isto vremene napustili Holgerov tim. 

Rune je trenutno je sedmi teniser planete, ali još nije pokazao potencijal koji poseduje, jer mnogi smatraju da bi mogao da bude naslednik Novaka Đokovića. Možda će šok potez koji je napravio, pozitivno uticati na njega, videćemo već na mastersima u Americi - Indijan  Velsu i Majamiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija