• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

28.02.2024

15:42

Željko opet zabrinuo "grobare": Partizan će postojati i bez mene i igrača

Tanjug

Partizan

Željko opet zabrinuo "grobare": Partizan će postojati i bez mene i igrača

Podeli vest

Svi smo mi zamenljivi i prolazni jer ovaj će klub postojati i bez nas, ali navijači su ta snaga i moć koju ima Partizan, jer su najbolji na svetu, poručio je Željko Obradović.

Crno-beli sutra dočekuju Efes (20.30, Sport klub 1) u 27. kolu evropskog takmičenja, a iskusni trener je iskoristio priliku da pozove navijače da u što većem broju dođu u Beogradsku arenu i podrže svoje miljenike jer je pred njima veoma težak meč.

Foto: Starsportphoto

Navijači Partizana

Istovremeno, dvosmislenom izjavom je i zabrinuo navijače jer ponovo pričao o potencijalnom odlasku iz Humske, o čemu javnost broji nedeljama.

- Navijači Partizana su poznati po tome da daju uvek ogromnu podršku i igračima i svima nama koji smo ovde. Koristim priliku da ih zamolim, da budu podrška timu, podrška igračima i da probamo da iz te energije dođemo do dobrog rezultata. To je najvažnije. Ovaj klub i postoji i takav je kakav je, zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće i novi ljudi, ali ono što je snaga Partizana to su ti ljudi, navijači. Ako možda to nekom nije jasno, evo prilika da se kaže: "Svi smo mi zamenjivi i ovaj će klub postojati i bez nas, ali su oni ta snaga i moć koju ima Partizan, jer su najbolji navijači na svetu" - rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana trenutno nisu na zavidnoj poziciji ni u evropskom,a ni u regionalnom takmičenju. Ukoliko ne žele da tako ostane, moraće dobro da "zagrizu" u nastavku sezone. Oni su na skoru 12-14 i trenutno na 11. mestu tabele Evrolige, te je jasno da bi ovaj duel mogao da bude prekretnica za nastavak takmičenja.

Za bolji rezultat, od velikog značaja bi im bila pobeda nad Efesom koji je nedavno promenio trenera. Umesto Erdema Džana, na klupu turskog kluba seo je hrvatski stručnjak Tomislav Mijatović (44).

- Igramo protiv tima koji je sa novim trenerom i imali su odlične rezultate u poslednje vreme, osim tog finala Kupa koje su izgubili od Fenerbahčea. Evidentno je da su neki igrači dobili nove uloge, čovek koji je glavni trener dugo je bio asistent i veruje igračima koji su dugo tu. U odnosu na našu prvu utakmicu, roster je promenjen jer su se neki oporavili, igraju dobro. Za nas je važno da smo uspeli da okupimo određeni broj igrača u nedelju, da su se reprezentativci Srbije priključili danas, mislim na Avramovića, Jaramaza i Koprivicu - izjavio je Obradović.

Na treningu danas nije bio Amerikanac Džejms Naneli pa je trener "parnog valjka" objasnio o čemu se radi. 

Foto: Starsportphoto

Pod znakom pitanja za sutrašnji meč: Džejms Naneli

 

- Džejms Neneli ima problem sa ramenom. To je nešto što mu se desilo na finalu Kupa. Nije trenirao ni Tristan Vukčević, jer je osetio bol u kolenu. Videćemo kakva će situacija biti sutra, pa ćemo i da odlučimo da li mogu i na koji način da pomognu ekipi - dodao je Žoc.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija